Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kada izadje iz zatvora, sa 30 godina ce moci opet da se pripremi za isti cilj. On ce uvijek biti prijetnja. Njegova aktivnost ima za posljedicu samo nevine zrtve, a cilj njegove borbe nikada na ovaj nacin nece biti postignut. Irak, Afganistan, mozda sutra i Iran su ciljevi malo jacih faca nego sto su ovi bijednici. Sve to treba na dozivotnu i \"mirna Bosna\".
vehabija Svedjanin hahaha nek ga oni hrane u zatvoru, bravo Bosno, izbaci svo smece van!
ON JE SAMO ISPOLJIO SVOJU PRAVU NARAV I ONO STO VI SVI MUSLICI MISLITE I OSJECATE. U SVIMA VAMA CUCI PRIKRIVENI TERORISTA, PRIZNAJTE!
Vidi ga kakav je kao da ga je poplava izbacila iz tute.