Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanima me hoće li stjuardese iz Irana kad budu išle avionom za Pariz biti bez marame i u minićima.
Zasto bi? Air France ovo radi zbog para, ne radi nekih ubjedjenja. Ako je nekom moral / ubjedjenja vaznija od para, zasto bi on imitirao nekoga kome su pare na prvom mjestu?
Navodno po pravilima Francuke vlade, kodeksa ponasanja, morala & mentaliteta i civilnog vazduhoplovstva Iranske stjuardese ce morat nositi dopicnjak, konzumirati alkohol pa i druga opojna sredstva da bi se integrisale i dopale lokalnom drustvu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koji apsurd, u Francuskoj zabranili muslimankama nositi marame, ali kada je lova u pitanj u stanju su te iste Francuskinje da se pokriju i oblace prema islamskim obicajima.
Procitaj ponovo tekst i komentarisi. Ako ne razu ijes citaj ga toliko puta koliko je potrebno da shvatis.
Profit prije svega, a nece stjuardesama nista faliti kada izadju iz aviona u Teheranu sa maramom na glavi. Bice daleko sigurnije jer ko zna ko bi ih napao zbog odkrivene glave. A ja bih uvela reciprocno. Kada iranke dolaze u Francusku moraju skinuti marame . Zakon domacina treba postovati.
A Sta CE im faliti kako stuardese Malezije mogua
hoce pare i pridrzavaju se zakona Irana.. a ja i nevidim nesto lose u ovome.. jok da ne treba dopickini i droljasto se ponasati... bar ce na tom letu stjuardesama biti malo laksi posao.. nece ih svaki drugi putnik gnjaviti za gluposti
Ukoliko stjurdesa kaže ne.... ode na biro za zapošljavanje
takvi su muslimani zatucani,neobrazovani,brkati(zene)
Pušiće stjuardese i pasdaranske qurčine, ako donosi profit.
arapi ....kada ne bude više potrebe za naftom, bit će te opet što i jeste bili
Zar se ne kaze maHrama? :D
kaze se, tvrdo H je obavezno
kurcahrama
pa zaposlite pokrivene Muslimanke i rijesen problem....
AKO MOZEŠ ZA PARE U FRANCUSKOM PUFU NARUČIT TREBU OBUČENU U KOŽU , LATEKS , NITNE , KAIŠEVE ZAŠTO NE BI MOGAO NARUČIT STJUARDESU U MARAMI I PANTOLONAMA.
obrij se dole droco
pare pare pare