Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi i tuku i pomazu, podvojena licnost
Gledam na TVu i čudim se da su ovi izraelski fašisti zaista ljudska bića. Možda i nisu ljudi, možda su životinje. Gledam kako kopaju groblja i vade mrtve ljude. Ruše škole i na snimku se smiju kako su uspjeli i kažu kako Palestinska djeca sada neće ići u školu. Hitler je bio mala maca. Ovi Izraelski teroristi su najbolesnija nacija koja postoji. !!!! Smrt fašizmu. Sloboda palestinskom narodu !!!!
Mrš tako ste i u Bosni pustili da nas pobiju, pa onda tek pomoć i došli se slikati u Srebrenici
saucesnici u genocidz
Nahrani prije nego ih zrtvujes… fuj
Prestanite finansirati rat.
Mrs govno jedno poltronu cionistocki!!!!!
Jednima bombe a drugima hranu hej koji nivo otvorenog licemjerstva
I maksimiziranje raketa i bombi izrahelu da pobiju te sto im dajete hranu, da ne bi gladni izginuli ne da Boze gladni izginuli.
pocrkali daboga i ti i onaj bajden i svi oko vas prije jutra
Tesko onome kome ovi pomazu!
Niko nema toliko pokvarenosti u sebi kao ameri i cionisti.
test comment
test comment
Peru prljavu savijest
kako se ovom sejtanu na ocima vidi zlo 💩🤮
A da prestanete da finansirate genocid i ratni zlocin?
po komentarima vidim da ste sposobni da se nosite sa hipokratama. Čestitke svi čitaoci imaju. Da je tako razmišljano 1992-ge, bolje bi bilo .. Svaki dodatni komentar je nebitan.