Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam ove neke komentare na ovom klixu, i ne mogu da vjerujem kako su pojedini likovi maloumni, za ne povjerovati, kazu "toliko o sigurnosti auta od 100 i nesto K dolara" a ono kran od nekoliko desetina tona, ako ne i stotina tona, pao sa ko zna kolike visine, to je ogroman dinamicki udar, ja ne znam da li su ovi likovi zavrsili osnovnu :S isto kao da se crash testovi rade sa padanjem tolike tezine na krov auta, pa jbt da je tenk unistilo bi ga, a ne auto.
Sta je ne vidim nigdje komentare tipa "O MOJ BOZE, nije ni cudo, diplome iz travnika i kiseljaka, gledaj sta uradise 4 zivota odose" .. u americi je ok da se ovo desi jel?
Znaci diplome iz Travnika su ok!? Ti poredis SAD i drzavicu od 3 mil. Stanovnika. Normalno da je cudno kad se takvo nesto kod nas dogadja svaki dan, a diplome iz Travnika, Sirokog i nekih fakulteta iz Banja Luke su svakako doprinos tome.
IS kran terorizam
😥 Tužno
Uz izvinjenje ozaloscenima, ipak je ljepse kad te u Bosni ubije drvo nego u Americi kran. A najgore je kad te u Bosni smlati kran ili satare voz.
a kad se kod nas skela sruši, onda kukamo... treba to podržati!!