Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će s njima? Da mu propadaju u hangarima jer ih nema od čega održavati. I da ginu nečija djeca u njima zbog lošeg rukovanja.
Da izbiju na more preko Bosne
Да вратимо украдену земљу и наш лепи јадран
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kupio sam i ja 14 raffaella, 150g, na akciji
Samo ti sanjaj o rafalima nikad ti to nećeš dobit dok ne uđeš u NATO.San i java picoustog
Vučić ne želi da Srbija bude lak plen, a pošto smo vojno neutralni moramo se sami brinuti za sebe.
Srbija je vojno neutralna zemlja i mi moramo sami da brinemo za svoju bezbednost, a uostalom okruženi smo NATO zemljama.
Danas Srbija može sebi da priušti nabavku modernih aviona tako da nema potrebe da budemo lak plen. A druge sigurno nećemo napadati.
Srbija neće sigurno nikoga napasti, ali moramo brinuti za svoju bezbednost jer vlada opšte ludilo u svetu.
Uspesna je poseta bila Vucica Francuskoj. Doneo je toliko benefita za nasu drzavu. Za vojsku nove najmodernije avione. Da cuvamo nase nebo, da nasi vojni kapaciteti budu na maksimumu.
Srbija samo brine za svoju bezbednost, ne namerava nikoga da ugrožava.
priprema za još jedan genocid nacisti
Srbija se naoruzava radi svoje bezbednosti i tu nema nista sporno.Sve drzave rade na jacanju svoje vojne moci,sto bi Srbija bila izuzetak.
Ma... to su obične kante. Naši leteći ćilimi i mujo i haso na njima sa praćkama i sa naočarima za plivanje su 100 000 000 x bolji.
Ne mozete vi sa Zukanom,posebno kad popije na sabahu
Bosnjo dudla šišu i čeka dva para na kladionici…. I čeka Face Tv da nešto pametno nauči
BiH ce dobiti jos dva polovna Hammera od NATOa.. samo im motori i točkovi fale, limarija je solidna
Srbija rafale, nego šta kaže Herlez jel skoro izlaze Mujo, Haso, Suljo, Fata i drugi dronovi nikad moćnije namenske industrije BiH.