Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jah, ne mogu Rusi skinuti ovog pajaca dok ga Poljak ne izda. Realnije price imaju braca Grim.
Ljudi ti lupaju minuse jer stvarno misle da ga Rusi ne mogu ubiti da hoće. Jedino vjerujem da Budanova ne mogu tako lako ubiti, još njega direktan udar drona na tenk lani nije ubio koliko sreće ima.
Čuvaju ga engleske službe. Kad dodje vrijeme, oni će ga i skloniti. Na neko ostrvo ili pod zemlju. Zavisi od režije. U svakom slučaju, odigrao je ulogu. On i Putin u tandemu. Diznilend produkcija, naša omiljena.
Zeleni na šta čekaš , šalji i ti odmah 10 na putinka .Dao ti je zeleno svetlo da i ti smiješ to učinuti . Kako on tebi ti 10 puta više .
Bjezi u trezor
Klasika
Rusi zive i prezivljavaju samo radi špiuna . Najveća mreza špiuna dolazi sa ruske strane .
Samo oruzije proizvode. Sem toga nisu nista drugo ni izmisljali nikad. Da nema par pjesnika i knjizevnika bili bi rupa svjeta. Zali boze kulture al zive ko zamorci u nekoj tamnoj simulaciji.
evo ga ko vucic
Koliko Vučićevih sendvičara u komentarima. Nevjerovatno.
Na kraju će Zele sam sve da obavi.Kao i njegov ideološki otac Adolf .Nemojte se znojiti previše .
Steta
Sljedeći put
Haha ko da rusi ne znaju gdje je on. Da su htjeli da ga likvidiraju davno bi bio rahmetlija.
Botoksirani kepec ne odustaje
Neće ni on dugo
Kud ga ne roknu.
Ostalo bi drugih na hiljade živih.
Vucic na aparatima :)