Je li propuštena dobra šansa?
0
Sporazum o klimi samo 'primljen na znanje'
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Afganistan treba ocistiti od sljama.Inace ce nam iste bradonje zakucati na vrata.Obama je dobio zasluzeno nagradu za mir ovo sto salje ljude nikakve veze nema sa Nobelovom nagradom koja je itakako zasluzena.Vi koji branite majmune u Afganistanu idite u Iran pa tamo klanjajte.
cuj zagrijava se....kod mene minus dvaes osim toga što ne spominjete ništa o onim emailima prevaranata, i kolko Al Gor ulozio para u kompanije koje treba da trguju s CO2 MAFIJA!!!!!! nije ni cudo sto se nisu dogovorili....zapelo oko podjele pljena
Pomozite virtualnoj eBiH: Postoji mogucnost agresije Srbije ili Hrvatske na nas ,odnosi se zaostravaju iz dana u dan Registrujte se: http://www.erepublik.com/en/referrer/Tata+Padrini Imate moju podrsku do lvl 6 Samo 2 klika dnevno
Da je trebalo donijeti sankcije protiv neke siromasne zemlje, a potom muslimanske ili napasti neku siromasnu zemlju, donijeli bi oni konkretan zakljucak. Obama je odrzao govor kao sto vec radi mjesecima OB(M)ANJUJUCI cijeli svijet, a danas su dali 3 milijarde $ dolara izraelu, heheheh, kakva ironija nobelovca koji salje 30 000 vojinika u Afganistan.