Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ALLAHU EKBER ........ :D
Naježio sam se...
Allah je Jedan!
Normalno da bih govorio. Ovo je samo dokaz da je Allah Jedan. Moglo je i dr biti ali hvala Allahu pa je ipak spasio ovo maksumče.
siitsko pasce Assad ce odgovarati za svoje zlocine, kad-tad !
ALLAHU AKBAR, KOLIKO JE OVAJ DODIK KOPILE SAD IM TREBA SAMO JOS VISE PRKOSITI ISLAMOM ! I TREBA DA OSJETE NAŠU STROGOCU ONI KOJI SU NAM OTVORENI NEPRIJATELJI !
oni koji nevjeruju u Boga Istinskog nevole kad se spomene Allah,
Bolje biti nepismen nego ne upućena neznalica. Selam
Allah je Veliki nebojte se reci Allah je Bog, a to sto ovi naši kršćani neznaju da je I isus govorio Allah a nije Bog to je njihovo neznanje, nije isus govorio ni srpski ni engleski ni bosanski,SubhanAlllah
u bolesnom svijetu zivimo...
j...m svim amerikancima i izraelcima sestru i mater !!!
Boze dragi dokle je covjecanstvo doslo! Lijepi sudnji dan!!!
Ljudi spašavaju ali bog dragi zna jedino koliko će ko živjeti i dokle !!
Da se i iz ovog bratoubilackog rata cuje dobra vijest .
...ne spašava bog, nego Ljudi.