Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konje ubijaju, zar ne?!
Prije dva dana bio na rucku, konjsko meso...biftek, tartar i sudzukice...nema dalje.
sta bi onda u nas uhapsili ljudi hahaha
vole španci svoju konjetinu...
I od ovih 65 nema niko da je iz Visokog!?...ne mogu da vjerujem😁
ko zna kako mi tek smece jedemo u BiH.........sta nama sve podvaljuju.......
Nije problem što je konjsko meso, to je meso kao i svako drugo. Problem je u antibioticima, sterodidima, hormonima i ostalim supstancama koje se daju konjima jer nisu za ljudsku prehranu
To se daje trkaćim konjima, pa svaki konj kojizavrši u klaonici ako je meso predviđeno za ljudsku ishranu, mora imati papirologiju veterinara koji potvrđuje da je nalaizama ustanovio da meso ne sadrži ništa od tih substanci. Konjima za rad i prevoz ne daju se takve stvari.
Samo za tvoju info...i kravama se daju antibiotici i razna cjepiva. Bez toga danas zivotinja ne bi mogla zivjeti godinu.
A nama "konji" na vlasti?!
Konji i jesu u vlasti u koaliciji sa međedima.