Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo u Frankfurtu ni snijega, ni kise, malo kao kaplje...
Strasno - snijeg u januaru. Sve cemo poumirati. Treba nam Sladicevo misljenje hitno
Trba ti Sladićevo g..no!
Kad siu Bosni i citas izgleda smijesno, al led koji je na cesti ja u 28 godina u Bosni nisam vidio, sve sami led Zabranjen saobracaj kamionima do 10 sati, javni prwvoz ne radi Nemogucd odlediti auto sa 2cm leda Ne mogu pobacati sol u sve ulice, prioritet autoputevi Mnogo udesa
Nasi su gori od svaba! Oni prenose njihovu uzaludnu paniku (ljudi sve normala funkcionisu) ko da je kod nas kolaps u BiH! I po ovome vidis koliko smo mi podanicki vezani za druge sile! Njihove vijesti kod nas u top naslovima! Nasih vijesti nema kod njih ni kad nas zemljotres rastrese.
Ja šta ga je palo 😦😱😱😱
ja cu sad uzet svoje saone i pravac za njemacku na sankanje