Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O svemu u jednoj rečenici - "Ovo dokazuje da IDIL ne predstavlja ništa osim uvrnute ideologije, kao i da moramo učiniti sve zajedno s našim partnerima da porazimo ove teroriste", rekla je glasnogovornica Američkog State Departmenta Jen Psaki. -
Ko ne vidi sta piše i ko diriguje svim i svacim, ne treba ni da cita novine niti da prati vijesti.
znaci kvislinzi i domaći izdajnici, cim su saradzivali sa okupatorima zemlje.. Nažalost tako su prolazili i Francuzi, Danci, Norvezani i svi drugi domaći izdajnici u bivšoj Yu koji su suradzivali sa okupatorima u 2 svjetskom ratu..
Klix-ovi sa terena nam informaciju salju:)veze nemaju levati,samo prepisuju i ko ovo vjeruje tonble je:)ne branim IDIL..plasiranje laznih informacija je umjetnost Amerikanaca:)
322 je Satanski broj Bushevog Skulls and Bones (Kosti i Lobanja) sekte.
A sta mi ti mozemo uciniti da se taj broj promjeni sa 322 na 323?
Mene ne interesuje ko stoji iza koga, al pobit zene i djecu...cini mi se da je bilo nesto i 92-95...zalosno i bijedno podrzavati koljace.
Svaki dan vijesti o brutalnosti ubijanja IDIL-a postale redovna rubrika na klix-u..A ta ista Amerika je napadala Irak i sad kao oni brane Iracane od IDIL-a kojeg su oni kreirali..i ko je sad kome prijatelj-neprijatelj u ovom haosu..
Ma ovo vijesti oko IDIL-a postaju prave splacine iz dana u dan. Ocito je da je nekom stalo da irak okrene naopako i tako ga drzi dok ne istrese iz njega i poslijednju kap nafte, a IDIL je samo instrument, to vec i djeca znaju...