Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o kako si glup i ohol, dragi moj. i neshvacas da si proizvod wehabisticko-nazadne indoktrinacije koja ti je isprala i to malo mozga sto ti je priroda dala. takvi kao ti danas cine najvecu stetu muslimanima svijeta. pojma o zivotu ti nemas, niti razumijes sta je politika. a i kako bi kad te uce da je logika haram, zar ne? kao kunić wehabijskog propovijeda, ideologije kulta smrti, ti si zaveden i izvrsavas ciljeve cionista u konacnici. naftasi iz saudije, ovi sto te placaju, direktno saradjuju sa amerikom i zidovima; vjerski fanatici kao ti, sljepovidi u nezrelosti i izmanipulisani odradjuju na terenu stvari u njihovu korist.
Najnovija vijest. Selafsliničari zauzeli Damask. Al u qurtcu.
@ Počelo-Je tokmak, ako nisi primjerio video je uploadovan 9. jula...
Sinoć veliki neredi u naftnoj Arabiji http://www.youtube.com/watch?v=LYosLkJCS3Q&feature=endscreen&NR=1 Kupite benzina na vrijeme.
wah.abija.nere ne treba ni proganjati ni ub.ijati, oni svakim danom sami sebe otkrivaju šta su i ko su i za koga rade. A porodicu Al-Sau.d čeka bijedan kraj. Navršava se 100 godina kako su ovi deđalovci ustali protiv Halife i mus.limana radeći čitavo vrijeme za dedž.ala i še.jta.na. Čeka ih bijedan kraj.
Veliki neredi na istoku Saudije u regiji Qatif koja proizvodi naftu i lezi na velim podzemnim jezerima nafte. Jedan policajac Saudiskog rezima je pogino kako i jedan mladic na ulici. Desetine hiljada su na ulicama i protestvuju. Nafta je od juce poskupila za 10%.
@ odgovori tamam. dakle, po tvojoj logici asad se \"reklamira\" klanjajuci namaz (po hanefijskom mezhebu), dok ga njegovi sljedbenici smatraju \"bogom\" i tjeraju sve da ga kao takvog prihvate...samo, ne kontam kome bi se on trebao \"reklamirati\" i koga bi trebao \"zavarati\", ako su mu sljedbenici takvi kakvim ih ti (i tvoji istomisljenici) zelis prikazati?! cemu trud? mislim, izgubit ce i svoje sljedbenike, ako se klanja All.ahu dz.s., a nece pridobiti one kojima se \"reklamira\"...zacarani krug.
Ako još nekako vjeruje da Assad podržava Palestinu, evo šta je uradio u palestinskom izbjegličkom kampu u Damasku.,,,,,,http://youtu.b e/Qdo6CjpBBHc
Iza portala www.advance.hr stoji Iranski Kulturni Centar u Zagrebu, tako da njihovo prenošenje vijesti nije objektivno, nego samo one vijesti koje njima idu u korist.A također preuzimaju vijesti sa šiitskih portala iz Libanona i sličnnih gdje su šiije urednici portala!
KO SU ŠIJJE - razlike između sunnija i šijja,,,,,,,,,,,,,,SUNIJE SMO MI U BOSNI ,,,SIITI SU ASADOVCI........................http://youtu.be/u2jHAAW8GCM
vrijeme je da se SHAM krene cistiti od sektasha alevija,shija, sufija itd sve ih protjerati antarktik ili mozda ih prime skandinavske zemlje
HA.HA..PRAVO DOBRO URADENO......USPJESNA AKCIJA SLOBODNE VOJSKE-SIRIJA,,,,,,,,,,,,,,,,,,NIKAD PRIJE VIDENO.............http://youtu.be/_0BnkYZ_ejo
@denzel to je malo za reklamu...njegovi vojnici tjeraju zarobljenike da izgovaraju da je samo Bešar bog, da njega priznaju za boga. neuzubilla..a imaš i bezbroj slika i video klipova gdje se vidi kako njegovi zabludjeli i zalutali alevitski i kršćanski nevjernici klanjaju mu se kao kakvom paganskom božanstvu evo samo jedan primjer http://images.lightstalkers.org/images/1252153/_MG_0277_large.JPG
@denzel nije ih bilo briga tada, kao što ih nije briga ni sada, nego vjerovatno sada traže neki svoj interes, a to je jer je Sirija saveznik Irana, no to ne znači da pobunjenici nisu u pravu i da ne vode pravednu borbu, samo moraju biti oprezni da im zapadnjačke krstaške horde ne ukradu tu revoluciju !
Mr President Dr Bashar al Assad praying Eid Al Adha prayer in al Noor Mosque Rakkah http://www.youtube.com/watch?v=W8CBgxuW7HM proglasavati covjeka kjafirom, izmisljati kako sebe proglasava \"bogom\" i trazi od ljudi da mu se klanjaju, dok taj isti insan pada All.ahu na sedzdu, je vrhunac lazne propagande koja se vodi protiv sirije...onima upucenijima - koji asada nazivaju sijom - obratiti paznju na nacin klanjanja, koji uopce nije po sijskom mezhebu, nego tipicnom hanefijskom mezhebu (koji je najzastupljeniji i u bih).
Ugledni njemački list Frankfurter Allgemeine Zeitung: \"Masakr u Houli su počinili pobunjenici\" http://www.advance.hr/vijesti/ugledni-njemacki-list-frankfurter-allgemeine-zeitung-masakr-u-houli-su-pocinili-pobunjenici/