Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji ciganluk u bratuncu...sao roma babo babo...
Pogledaj ovu rusku facu i reci kakve veze imaju oni sa nekadašnjim stanovništvom Palestine...
sikter čifute u ausvic gdje su ti nuklearke,
Palestina je postala arapska a bila je Jevrejska. Jevreji su proslavili 5770. godinu a Arapi 1432. hidžretsku. Ko je onda gost u Palestini? Arapi naravno. Arapi su kao i kosovski Albanci. Došli i počeli otimati tuđe samo što su Jevreji bili uporniji od Srba da to i sačuvaju i ne daju na sebe. A imaju naravno i dobru pozadinu što ne bi bilo moguće da nemaju jak lobi u USA.
stare osoviine zla su Izrael i SAD
jedina osovina zla na svijetu su izrael i amerika i to je jasno svakom covjeku koji posjeduje barem malo mozga! al samo ti pricaj cifute stat ce vam se u kraj aBd jos malo
Dobro receno ...potpuno je u pravu....
Masonska posla...
\"Uci,......Citaj,.......Proucavaj\" Molim Vas pogledajte predavanja: Shiekh Imran Hussein. I sve ce Vam biti jasno,..........i ko je potpisao ugovor sa djavolom.
Hitller Adolf je bio moj idol.. svaka mu cast i dabogda u raju sve dobio i uzivao u svim blagodatima.. barem se u raju nece sa cifutima gurati,sigurno gospodin je to bio sa odlicnom idejom..
Izrael je kao drzava od svog osnuca pa do danas nukleus zla u regionu i sire. Izrale preko svog enormno jakog lobija (jevreja u cijelom svijetu) realizuje svoju zlu ideju.... Ubjedjen sam i niko ama bas niko me nemoze razuvjeriti da tajne obavjestajne sluzbe Izraela stoje iza Al Kaida-e ,Bin Laden i svih \"islamskih terorista... Jasno je da s epojavom tzv islamskog terorizma drasticno povecala smrtnost civila islamskih zemalja jasno je da je rejting i simpatija prema islamskim zemljama drasticno pao.. Zasto.. Kome je to potrebno.. Sve je jasno
IZRAEL = HITLER
\"Sila Zla\" citaj kao \"Sila koja se suprostavlja Izraelu u nakani da u potpunosti sprovede istrjebljenje svakoga ko se suprostavlja Izraelskom svijetskom poretku i vladavini\"
A oni su osovina mira, hahahah
Gle ko nam kaže... Ćifutsko govno.