Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD je direktna prijetnja sk
ma amerima su svi neprijatelji .ameri su najgora nacija koja je ikad postojala na zemlji .
Nemoj dirati Sjevernu Koreju od tamo preko pola svijeta pa ti neće biti neprijatelj.
Idi onda mrs iz evrope ako ti smeta, bori se za heroja i slavnog vodju kim jon ila, srbinu glupi :D ps imao si tita kakvog? sto je prodao amerikancima rusku vojnu tehnologiju 53 godine? :) yebo te taj tito tvoj :D
Allahu akbar, cionistickih neprijatelja je sve vise
\"Sjeverna Koreja mogla bi razviti interkontinentalne balističke rakete za pet godina\" A možda i prije... abd
A ti nemas problema sa jednoumljem jel\'? To sto su Amerikanci poceli bruku ratova, okupirali bruku zemalja, jedini iskoristili WMD (kako ga oni nazivaju) to nema veze. Bitno je da si ti pogledao koji film gdje su oni oslobodioci svijeta, poslusao koju izjavu Reagan-a i O\'reilly-a i time stekao svu pamet svijeta. Pravo da ti kazem radije cu biti pod rezimom jednog covjeka koji ima hrabrosti i odlucnosti da se pozabavi bolesnim umovima poput ovih sto vode fasisticki zapad, islamisticki Bliski istok i \"komunisticki sjever\". Nekada smo imali Tita, Che-a i Martina Luthera da se bore protiv vaseg jednoumlja umotanog u slobodu i jednakopravnost. Danas imamo Juliana, Hugu Chaveza i Gaddafi-a. Revolucija ce poceti kad-tad, uzivajte do tada. Hasta la victoria siempre!
hahaha a svi znamo kuda ova ideologija vodi...
http://www.pcguru.com.ba/
sprema se svjetski rat
treba zutalje istrijebiti sve do jednog mamu im j...m
jednoumlje je i tvoj problem, ako mi nevjerujes, onda sjeti se da su vehabije jednoumljasi isto kao komunisti.