Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo zaobilaznim putom i sami pocinju priznavati da je tzv. FSA obicna kriminalno-teroristicka organizacija i nista vise.
Uskoro ce cionisticki lutak Erdogan, zlocinacka vehabijska familija Al Saud, oceu.b.i.c.a Al JAzeera Al Thani i njihovi nalogodavci iz Washingtona, Tel Aviva i Londona poceti da placaju cijenu za sve zlocine nad sirijskim narodom.
u majčicu rusiju će as-hole-ad ići ,,,, ovoliko djece šehida nijedan diktator nije iza sebe ostavio ... on je gubitnik na oba svijeta!
a kad ce tv.o.a mam. pocet meni plcat,,,,unajmila me i sad nista...
Puni pogodak Kaid tank and sniper gun and hit the tank shell RPG https://www.youtube.com/watch?v=i-Nn1fZR0gc&feature=plcp
@sunet kaze: \"i Poslanik se finansirao napadima na karavane \" to ti je halal drumsko razbojnistvo, nije to obicno drumsko razbojnistvo !
Kad već svi šute i niko ne želi pomoći Siriski narod a posebno Ameri onda se b.or.ite svim silama i svim mogućim načinom da svrgnete tog Alevitsko k.o.pile koje je u službi nepr.i.jatelja muslima.n.a.....
teroristi nista vise!
i Poslanik se finansirao napadima na karavane
smrt velikom sotoni