Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oduzet sve što im je SAD dala ( jer zna se da su gologuzi došli ) i potom drito Guantanamo ...!!!
anglocionisti su uveli ISLAMSKI VERBALNI DELIKT iako su oduvijek tvrdili da kod njih nema verbalnog delikta !
Umjesto da salju i pomognu ovu bijedu ovdje,oni pomazu Arapima koji plivaju u nafti.. Vehabijska maloumnost nekad nema granica...
Šta je sad N.Pazar kriv?!
Paščad američka... hapse žene za koje je dovoljno pogledati ih da vidiš da se nisu u putu sreli sa IDIŠ-om, i koje su organizovale humanitarnu pomoć u Siriju dok je Amerika slala oružje u istu. Da Allah sačuva, kakav crni vakat za muslimane.
Biće da u tu humanitarnu pomoć spada ZIPPO upaljač upakiran uz uniformu i pištolj ...?!!
Inače, Amerika nije nijedne uniforme poslala u Siriju dok im se čedo nije osililo i zauzelo naftna polja po Iraku..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije to G. Maoča.
Oni nisu Bosanci i Hercegovci, a jos manje Bosanci. Za mene su Bosnjaci i Bosanci i Hercegovci svi cestiti ljudi koji su branili ovu zemlju, a danas nemaju dovoljno hljeba.
Bosnjaci*
Vidim da sam te zadovoljio jučerašnjim penetriranjem, čim me pozivaš opet. Hajde, kad budem opet imao slobodnog vremena, rado ću ti napunit guzu.
Ove godine je 20 godina genocida u Srebrenici. Ovakvim vijestima zeli se skrenuti paznja sa bitnih stvari - genocida. Sada ce se bosnjaci zbog navodnih 6 pomagaca terorista morati pravdati pola godine. E necu da se pravdam a ove godine 11. Jula je 20 godina od genocida u srebrenici kada su srpske teroristicke falange, ruski, grcki, ukrajinski, teroristicka grupa Cetnici i teroristicki 10 diverzantski vod sa Misom Pelemisem na celu ubili preko 8 hiljada Bosnjaka. To je bitno da se ne zaboravi.
34 topolasa citaju Klix kao da u njihovoj banjaluckoj regiji tece med i mlijeko. Hajte teroristi na you tube i slusajte od topole do kranjske gore.
ko o cemu kurva o postenju. ko o cemu cetnik o istini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Americi nikad necu zaboraviti bombardovanje cetnika 1995 i 1999 godine. Thank you United States of America, Bosnians are with you,all the way !!!!
?????? je l ko diro?
ako me sjecanje sluzi,Ameri su bombardovali Srbe:Pale,Lukavicu,Obrenovac,Nis,Beograd...a 'muslimani' osjecaju posljedice...??? yebe te geografija
Ništa čudno. Kad je to moglo izdati svoju bosansku kulturu, vjeru i tradiciju i priključiti se turskom okupatoru, zašto onda ne bi moglo izdati i Ameriku, zemlju koja ih hrani, i priključiti se američkim neprijateljima...
zivio nama Clinton jos 100 godina,hvala mu za 1995 i 1999, kako je samo tutnjalo...
Čuj budala, slali pare IDIL-ovcima?! Zar im nije pametnije da su te pare, ako su ih već "žuljale" poslali rodbini u Bosnu, sigurno među njima ima sirotinje koja jedva spaja kraj s krajem. Ne brinem ja za njih, Amerika jest bezvezna zemlja, al' im je pravosuđe na nivou,,,,,bit će ona stara,,,tražili ste, dobili ste!
Pa shumadijo nisu im slali drva da su mi ona na pameti!
Muslimanska posla!
eto ti zahvale što te prime ko izbjeglicu u SAD i omoguće ti normalan život.. Ali ima taj bliskoistočni gen u nekim bošnjacima kojem se teško mogu oduprijeti.
svejedno, opet su svom zemljaku slali lovu i oružje. Odma ***rtirati iz amerike u njihova matična sela.
američka narodna milicija . ahihihi. pa nisu sssr. Zna se sve, sve one dzipove što kozoyebi vozaju po pustinjama su donacije raznih humanitarnih udruga, među kojima ima i bošnjačke merhametli dijaspore.
Koji primitivci! Braćo Bošnjaci, moramo se ograditi od teroristickih govana!
http://fox2now.com/2015/02/06/three-st-louis-county-suspects-charged-with-supporting-isis-terrorists/ Ovaj prvi i zena mu imaju dvoje djece, makar je tako na Facebook profilu. Fuj, pa ko ce vam sada djecu odhraniti? Fuj idioti maloumni!
da znam u kojem ce se sudu pojaviti da odem da ih jednom hraknem u po brade
sto li to danas u komentarima ni srbi ni hrvati ne sole nam pamet jesmo li poturceni srb/cro, danas nas svi nasivaju Bosnjacima, i opominju na razliku izmedju Bosnjaka i Bosanca, ko' oni se danas osjecaju gordim Bosancima,pa et', nek se zna razlika. al hajd nek sam i to dozivio, bitno je biti Bosnjak.
prvo fraza je recenica.Bosnjak je vlastita imenica.Sve i jedan naziv je izmisljen.to je ta sposobnost ljudskog govora da izmislja imena,nazive,rijeci..rijec srbin je izmisljena,rijec motokultivator je izmisljena, rijec Bog je izmisljena,rijec Bosnjak je izmisljena, sta tebi nije jasno?
ok dirigentu, znaci uhapseno je 6 srba