Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuska kao zemlja sa krvavim kolonijalnim potpisom u Indokini, Africi i Alziru ovaj put ostrasceno predvodi novi kolonijani i krstaski pohod na Libiju. Nikolas Sarkozi, koji nije nacionalno Francuz , ustolicen je za predsjednika Francuske kao kazna za ne- ucestvovanje Francuske u okupaciji Iraka za potrebe Zapada i Izraela. Ovaj put Francuska se koristi kao običan servis za ispunjenje masonskih globalistickih ciljeva, konsekvence će platiti Francuzi, ali to nije briga Sarkozija. Francuska ima i kompleks inferiorornosti na svjetskoj sceni, sve značajnije sukobe zavrsila je porazima. Rusi su porazili Napoleona i 1813 usli u Pariz,Njemci su 1941 umarsirali u Pariz poslije komicnoh francuskog otpora od nekoliko sati, a Englezi su ih kod Vaterloa ponizavajuce porazili Yebeš ga, demokratija je to, al se širi krstarećim raketama i avio bombama. Vrlo čudno, a i bolesno, vrlo bolesno, neizlečivo čak. I čude se što ih mrzimo...
Rasistickog kepeca pred sud za ratne zlocine, a njegovu zemlju koja stoljecima ugnjetava Afriku pretvoriti u prah!
Cionisticka zavjera! Teorija zavjere u praksi! Aaaa,doce i njima kraj! Za 10-20 godina, to je mali period, Francuska ce biti dominantno muslimanska, a mozda i islamska republika! Belgija se raspada! Britaniji prijeti islamizacija,SAD se rapada! Ovo su posljednji trzaju cionisticko-anglikansko-hriscanske zavjere!
evo zasto vjerujem u zivot poslije smrti,jer je nemoguce da ovoliko zla cinis na ovom svijetu i umres i da te nikakva kazna ne saceka.sve ce ovo jednom doc na svoje.
JEW crap,and Stinky FRANCH :P
Ovo je jedini nacin da se americka a tako i evropska ekonomija oporavi...zalosno i uzasno
Ovog rasistickog zlikovca i zlikovacku zemlju na cijem je celu treba izvesti pred sud i osuditi ih zbog najstrasnije agresije na Libiju, od kolonijalnih bandita jos uvijek nezavisnu zemlju!