"Rane još nisu zacijelile"
0
Saudijski princ nije za džamiju na Manhattanu
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo kako krstasi u Africi pozivaju u obozavanje krsta http://www.putvjernika.com/Global/alzir-krscanski-misionari-placaju-5-000-dolara-siromasnim-alzircima-za-prihvatanje-krscanstva.html
Boli njega nesto za zrtve teroristickog napada, dzamija ce bit blizu striptiz klubova TO JE TO,,,govno lojavo...
ti da si pravi musliman znao bi da samo Allah odlucuje ko ce gorjeti u dzehennemu a ko ne kao i to da li je njegov odlazak u dzamiju samo reda radi ili je iskreno...pravi musliman ne dopusta sebi da sudi o drugima na osnovu kojekakvih nagadjanja ;)
pametan covjek i ni jedan pravi musliman ne bi trebao podrzati gradnju te dzamijei , ta dzamija nece donijeti nista dobro muslimanima, samo novu mrznju i gnjev prema muslimanima...oni koji su odlucili da sagrade dzamiju na tom mjestu su neprijatelji islama i muslimana
ma moze da gradi u sarajevu. mi smo se slozili da sarajevo bude evropsko leglo islamskog fasizma.
Ovaj gospodin je jedan od podvlasnika Fox News-a. To sto on govori Fox News vec mjesecima ponavlja. Tako zaradjuju pare. Uzgred, neko bi najzad trebao da im objasni da dzamija i islamski centar nije jedno te isto.
Hebo sliku svoju,ja mislio da je Henda ovo sa slike.... :(
Pogledajte fotku! KO George MIchael! žhttp://kingdom.com.sa/sysadmin/NewsManagment/articlefiles/280-HRH%20Prince%20Alwaleed%20bin%20Talal,%20Apr%2009.JPG
hehe, koja glupost, lik nema pojma sta prica, a niko od vas majmuna koji se protive dzamiji ne zna da je tamo na istom mjestu vec 40 godina bila dzamija...:D usput, sta je bilo sa Dzekom, je li ga kupio bayern?
Isti slučaj!!! :D :D :Dkontam šta će koji moj vijest o saudijskom princu ispod hendine slike hahahaha
Princ....vala bi prije rekao vasarski cirkuzant. Ne brini se ti zasticeni ste vi. Krava koja daje dobro mlijeka gazda je dobro pazi.
Svakakvih komentara da ti pamet stane.
Isti slučaj. I ja sam mislio da je Henda. Navjerovatna sličnost.
cojek nije zadrt pa ne tjera neki glupi inat... zna da ne treba zabadati prst u ranu, a vi odmah svi osudjujete...
Na trenutak sam bio siguran da je na ovoj slici Mugdin Avdić - Henda :D