Pronašao skandalozne podatke
0
Saudijski haker "provalio" u Assadov mail?
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sad ispadne da se već ne zna šta to zločinac Asad radi, piše i govori !?
Ampak je krenuo u \"svetu\" krscansku misiju razjedinjavanja \"muslimana\". On to radi iskljucivo radi vjere,i radi kojeg dolara od njegovih zapadnih i domacih gospodara,udbe,sipe,mossada, itd.
idi na images (zaboravio sam napomenuti)
Evo pa razgledaj malo S. Arabiju: http://www.google.com/search?pq=saudi+arabia&hl=en&sugexp=pfwl&cp=15&gs_id=y&xhr=t&q=saudi+arabia+cities&rlz=1C2GGGE_hrBA427BA455&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&b
Aferim Al Paćino !!!! Sjeb*ite ih pa da radim film !!!
U modi je mrznja prema zapadu. Kada vam inteligencija nije jaca strana, budite barem moderni. antiameri ccc
n.a.p.i.s.i.t.e..... s.l.o.b.o.d.n.o..... I.z.r.a.el.s.k.a t.a.j.n.a s.l.u.ž.b.a ili C.I.A su se d.o.k.o.p.a.l.i.... m.a.t.e.r.i.j.a.l.a.
Saudijac a heker? odvadite malo živi bili
Svaka cast