Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otkazali ramazan ove godine cuo sam
Čaršafaši se prepali smrti,neka se potsjete kako je djeci iz Jemena koju nemilosrdno ubijaju.
@Migel Na sreću u Jemenu nema korone. I Turci nemilosrdno ubijaju djecu u Siriji i Kurdistanu kao što su i nad Jermenskom.
Sta ce reci sad mudri "muslimani", oni koji pljuju po Medjugorju i ismijavaju katolike? Otkud COVID19 oko Kabe? Ima li Pezic neko objasnjenje ili neki drugi Šejh?
@Tkorona19 poruka je da virus nema religiju, niko nema ekskluzivnu "Allahovu/Boziju" naklonost i zasitu. Odbaciti fundamentalizam i zivjeti svoju religiju privatno, ne na sva zvona jer ispadate piglu.
Ej cifuti arapski sta doceka S.ARABIJA da njom masoni upravljaju i da nam dzamije otvaraju i zatvaraju kada oni hoce...
Od kako je poslanik Ibrahim a.s zajedno sa sinom Ismailom a.s podigao temelje Časnog Hrama prije vise od 4000 godina, prvi put u historiji covjecanstva Kaaba je zatvorena hodocasnicima. 😔
@YesMan1337 Ja mislim prije vise od 5000god najmanje. I sigurno nikad ranije nije zatvarala....