Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je klix pogriješio,Irac je u pitanju i to iz Sjeverne Irske,a ne Saudijac...
Odkud da novinar kliksa pogriješi,ja to nikad nisam vidio?
Sve fašiste, teroriste i ostale zločince treba pobiti, bez obzira na vjeru i nacionalnost !!! !!!
Treba tebe debilu na kakvu dobru psihijatriju smjestiti i kombinirati el. sokovi i dobra macola terapije ! SIKTER
jevrejska posla Cionisisti Jevreji su odgovorni za ovaj napad isto kao i u New Yorku-u Ha Ya
e moj Zapade, koji ce ti klinac muslimani u drzavi ?! raditi i uciti nece ali hoce socijalu, kriminal i islamski teroizam ?! sve to treba kuci potjerati pa neka tamo Dzihadaju kolikogod vole !!!
Provjeri svoje pretke četiri generacije unazad i saznat ćeš bolnu istinu, da ti je porijeklo od kopileta turskog. Najveci mrzitelji muslimana su upravo muslimanska kopilad, trebate se zahvaljivati bogu iz dana u dan, jer da vam nije bilo muslimana ni vas srba nebi bilo, morao je neko da vam obnovi naciju nakon sto su vas Turci istrijebili na kosovskom boju, valjalo je sve srpkinje po***, trebalo je snage i volje za to.
@vuk_samotnjak zasto svi muslimani vjeruju da su Macho momcine ?! pretpostavljam da je glavni uzrok tomu seksualna apstinencija nametnuta rigidnim islamskim zabranama predbracnog seksa a kao posljedica istog se javlja pretjerano mastanje o seksu i islamska jednika na osnovu svojih ucestalih seksulanih mastarija stvara o sebi dojam izrazito seksualno potentne osobe ! hoces da ti ovo gore pojednostavim ?
"They see him running away from the device," said Miller. "Now, a reasonable person would be running away. But this person had noticed him before. This is a civilian -- chases him down, tackles him, turns him over to the Boston police. The individual is being looked at [and] was suffering from burn injury. That means this person was pretty close to wherever this blast went off, but not so close as to suffer the serious injuries that other people did." Mogao je biti i kinez pored mjesta eksplozije, al američko prase je vidjelo nekoga arapskog porijekla i odmah dalo sebi za pravo da ga proglasi teroristom.
ma ja dok je saudijac ili musliman odmah je terorista
Moraju nekako opravdati svoje prisustvo u zemljama dalekog istoka. Opet izvode republikanci podvale.
Crknit, cim je iz Muslimanske zemlje odma je terorista. Majku vam vasu, amrima i vama debilima koji upucujete komentare debilske. Mars!
http://www.nytimes.com/2013/04/16/us/explosions-reported-at-site-of-boston-marathon.html?pagewanted=1&_r=0&hp
SAD CE AMERI NA ISTOK DA UVODE DEMOKRATIJU!
Sve njih treba pobiti !!! I fašiste sa zapada, i teroriste sa bliskog istoka, i vehabije kretenoidne, i đubrad fašističku iz EU i NATO-a !!! Bolje bi bilo da su se svi zajedno raznijeli, i ovaj vehabija i ovi glupi Amerikanci !!!
Tisina cetnicino pobjesnjela ! SIKTER
Velikosrbi znaju biti veći šiptari od Albanaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nazivajte me raznim (pogrdnim) imenima, ali meni je zao ljudi :(
Nek' su oni saudijca uhvatili, to je bitno
Eto ga, bit će da nije neki psihopata John, nego neki terorist. :/