e moj Zapade, koji ce ti klinac muslimani u drzavi ?! raditi i uciti nece ali hoce socijalu, kriminal i islamski teroizam ?! sve to treba kuci potjerati pa neka tamo Dzihadaju kolikogod vole !!!
Provjeri svoje pretke četiri generacije unazad i saznat ćeš bolnu istinu, da ti je porijeklo od kopileta turskog. Najveci mrzitelji muslimana su upravo muslimanska kopilad, trebate se zahvaljivati bogu iz dana u dan, jer da vam nije bilo muslimana ni vas srba nebi bilo, morao je neko da vam obnovi naciju nakon sto su vas Turci istrijebili na kosovskom boju, valjalo je sve srpkinje po***, trebalo je snage i volje za to.
@vuk_samotnjak zasto svi muslimani vjeruju da su Macho momcine ?! pretpostavljam da je glavni uzrok tomu seksualna apstinencija nametnuta rigidnim islamskim zabranama predbracnog seksa a kao posljedica istog se javlja pretjerano mastanje o seksu i islamska jednika na osnovu svojih ucestalih seksulanih mastarija stvara o sebi dojam izrazito seksualno potentne osobe ! hoces da ti ovo gore pojednostavim ?
Prikaži sve komentare (23)