Mahmud Ahmadinedžad
0
"Sarkozy glumi faraona"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ,moron Sarkozy je pravi zidovski sluganer. Sto se ne pita kako je americki narod mogao dobiti kretena kao Busha. Ahmedinedzad ima doktorat iz tehnickih nauka i barem je 100 puta pametniji i obrazovaniji nego sibicari poput Sarkizija i Busha. Francuski narode neka te je zauvjek stid sto si izglasao tog kretena za svcog predsjednika. A ja sam mislio da francuzi imaju barem malo mozga.
Kreteni najobicniji, i jedan i drugi.... a jos veci idioti oni koji su ih birali. Ipak nismo najdebilniji narod na svijetu.
pa ovi se još ugledaju ma kur\'an i svete knjige dok su ovi drugi davno još stvorili uslove za sekularno društvo.....iran zajedno sa ostalim \'islamskim\' zemljama svijeta pod hitno treba revoluciju i striktne reforme ili ce inace skroz propasti...
Ma, bravo majstore. Reci Bonaparti da ovo nije treca Republika, neg Islamska, brate. :)
U SVEMU JE DOBAR SAMO SE TREBA ZALAGATI DA ŠTO U VEĆEM BROJU ŠKOLUJE LJUDE JER SAMO TAKO MOŽE POBJEDITI AMERIKANCE I GLUPE FRANCUZE. ŽIVIO AHMEDINEŽAD.
AFERIM BRATE!