Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas pregazi dijete i prekosutra već na šiši sa pederušom i u trenerci...
Obučno siva trenerka 🤣🤣
A kad izbacuju radioaktivnu vodu iz Fukušime nikome ništa? Kad ubiju desetine kitova zbog nekakve tradicije nikome ništa? Čudno!
ebiga, ljudi jednu i otrovne ribe fugu , jedna riba moze da ubije 8000 ljudi. tradicija. i na farskim ostrvima jedu kitove, na grenlandu id itd. tako su radili hiljadama godina unazad,, i sad odjednom to se ne smije?
@gooUser1701607854 Pa nit nas ima koliko je bilo prije par hiljada godina, nit smo na istom stepenu razvoja, tako da ta tvoja logika nema smisla.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kod nas ptičarkom se gađaju pa niko ništa
Gore Efendić na slobodi zbog čovjeka, dole Japan taxista zbog goluba, sve se samo kazalo gdje smo mi sa korumpiranim politikama, sa imunitetima kojekakvim što su izmislili samo naši lopovi
Gore Efendić na, slobodi zbog čovjeka, dole Japan taxi sta zbog goluba, sve, se samo kazalo gdje smo mi sa korumpiranim politikama, sa imunitetima kojekakvim što su izmislili samo naši lopovi
Koji je ovo level društva,nevjerovatno.
Nije djaba Lagerfeld izjavio,ko hoda u trenerci izgubio je kontrolu na zivot
slucajno nije,neka su ga malo
Glineni golubovi
20 godina zatvora mu negine
Ptice nisu stvarne
Da li oni pročitaju nekad neki naš slučaj ubistva djece i nas divljakluk autima i šta li kažu voljela bi čuti anketu. 🤔 kod njih ovo malo pretjerano al bolje i to nego kao kod nas jooj
Ovdje vidis gdje smo mi i koliko zaostajemo ..
Ja, ja… učimo od civilizovanih ljudi.
Nije samo u Japanu nego u mnogim Evropskim drzavama. Kod nas si mangup ako naki es nogom neku zivotinju
@181 ma ja se zahebavam, a vi se odma palite zbog fraze koja je nastala kad je Crvena Zvezda osvojila Evropu i pobjedila svjesko prvenstvo u tokiju, i od tada navijaci zvezde napravili taj izraz'' Srbija do Tokija'' i sta vama sve to smeta ebote, odma se napalite ko ludi.
Ko mu je kriv kad nije ugledni član stranke DA?