Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma moze se to popraviti... Zavaris koju fleku lima, malo zakitujes, oslajfas smirglom, ofarbas i vozilo ko novo..
Dragi urednici IDIL je davno promjeno ime u ISIS a vi već danima objavljivate članke sa nazivom IDIL! ISIL promijenio naziv u Islamska država Sunitski pobunjenici u Iraku najavili osnivanje halifata, na čelu sa halifom Abu Bakrom al-Baghdadijem. "Islamska država Irak i Levant' promijenila je ime u 'Islamska država'. Time su proglasili uspostavu kalifata, što je islamska država kojom vlada jedan vladar, ne mareći za međudržavne granice.
SDP BiH = IDIL
usa pokaži svijetu da su zemlja pravde pa bombardujte izrael.
Ma sa Amerikom ne moze niko ratovati. Ovi se loze na hrabarosti ali bolje bi im bilo da malo razmisljaju. Tako je i Ratko Mladic govorio da mu niko ne moze nista dok nije Amerika stisla i pokazala kitu. Kako ces ti ratovati kad ti Ameri mogu pratiti svaki korak iz aviona? Bolje da su se okrenuli politici i tako barem nesto izvukli iz ove borbe, ali ovako, Bgm tesko da mogu sacuvati bilo sta od teritorije.
Jeste nema sta, zato ste cekali 5 korpus i HVO u Banja Luci ljetos 1995 godine samo nekoliko dana nakon vojnih poraza u Krajini. Zbog toga ste i pristali biti dio BiH i potpisali dejton. A to sto ste dobili 49% je upravo zbog Dejtona, ne vojnog uspjeha (Cak su vam vraceni neki gradovi poput Sipovo, Mrkonjic Grad, itd) . Ako neko prati kartu tokom rata, RS je bila sve manja i manja iz godine u godinu. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/4/45/Western_bosnia_fronts.png
Hellbound, mi govorimo istu stvari. Americka intervencija je vise pomogla Srbima nego Bosnjacima jer ukoliko nije Dejton nastupao, Republike Sumarske nebi bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
21 vijek..vrijeme u kojem ljudski intelekt osvaja svemir,presadjuje srca,unapredjuje zivot u svim segmentima..a s druge strane primitivni pecinasi koji nude 'pecinsko' doba..krenite na Bosnu i imat cete protiv sebe i MENE I MILION+ BOSANSKIH MUSLIMANA!!!
..pa za svoje drzavljanje svakako jesu,tzv ID pored ubijanja neistomisljenika i sijanja terora zeli,sto je mozda jos i opasnije od svega a na cemu im se temelji cijeli naum,je maksimalno uvodjenje restrikcija i oduzimanje svakog prava individue na misao,obrazovanje,u kome bog nije pocetak i kraj,itd..nakaradno se oslanjajuci na serijat
ne obracaj paznju na njega,ubaceno stranacko deriste mislim na ovoga poremecenog..100% istina,sbb ili hdz unosi mrznju i nacionalizam,nema tog srbina da ovako prica pogledaj mu komentare 100% bosnjak,ali poremecen vjerovatno,mrzi fol bosnjake,muslimane itd,a sam se izdao kada je pisao o lopovluku o sda,plitko boy plitkooo..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
izbrisite ih sa lica zemlje
Gazi bagru