Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da, eto Amerikanci su neutralni u sukobu. Mrš stoko anglosaksonska
@sjo Amerika i Kina nisu Mujo i Haso pa da na tvoj nacin razmisljaju.
ovaj incident sa sjevernom korejom je zivi dokaz koliko je SAD svjetska supersila... nema vise zaebavanja... kinezi imaju 4 hiljade milijardi americkih dolara u obveznicama americkih federalnih rezervi i duboko u dzepu drze njihova m uda... fora je jos uvijek da americku ekonomsku stabilnost i dominaciju jos uvijek garantuju vrhunske vojne i tajne tehnologije s kojima raspolazu i to je sav kredibilitet i garancija njihove solventnosti kao i koncentracija odredjenih finansijskih i politickih subjekata u USA. sve ostalo je devalviralo poodavno a sa svim time i dolar...
Libo me taki, imam komsija-jaRana kineza bruku, samo nek zarati ima se gdje...
Ameri ga mogu Kini samo mogu pusiti!!
A pazi komentara obrazovanih novinara Sra-X... ...\"rastucom svjetskom silom\". Kakva rastuca sa 2 milijarde stanovnika? Daj im po viljusku i posalji na SAD pa cemo vidjeti kako \"rastuca sila\" postaje \"dominantna sila\".
90 % americkog novca, kapitala je u kineskim rukama.. sta je americki plan? Rat i prebijanje duga?!
hahahahaha vidi naslova jooooo amerikanaca jesu ludi