Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj dedo od 90 godina sjeo u avion i bombardovao majku vam hebem krstasku genocidnu.
vlah ko vlah...moran on krv negdje proljevati...kao sto smo navikli junački naravno....
i vakat je bio da je optuze vise....
Dok se ne ujedimo u ne uništimo korumpirane medije, i dalje će nas trovati, lagati i zavađati efikasno... Bože daj nam RAT, pa da BANDU POBIJEMO, a da za to ne odgovaramo!!!
@zamalopenzija Izvini molim te, jel tebi dobro u BiH? Dobro je samo političarima, a rat treba iskoristit i svu bandu pobiti... Očito ti ćaća radi negdje u politici, a ti pariš jaja na PC stolici!
@ThatGuy nema ustanka bez rata...
hmmm ... kako se u sekundi pažnja sa prekida primirja i raketiranja sirijske vojske prebacila na ovo ... kome li ovo odgovara :-))))
Najlakse je na drugog krivicu da se sapere prljavstina od sebe..
da se zna..
@zamalopenzija steta sto nisi bio da i tebe tvoj rus nasmijanog uslika.