Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad keri kaže nekome da je ubica, govno ili slično tome, ta osoba samo može biti ponosna na sebe. zeznuto je kad te keri počinje hvaliti. to je znak da si moralno i u svakom drugom pogledu dotakao dno.
Assad je davno dotakao dno. Nema pojedinca koji je vrijedan tolikih izgubljenih života. Zbog jednog majmuna, čija porodica gospodari Sirijom preko 40 godina, koji ne može da sjaše s vlasti jer ne zna kad treba stati, koji stavlja lične interese ispred nacionalnih, ova zemlja je već uništena. Dobri međuljudski odnosi su srušeni, infrastruktura je srušena. Sirija je postala tužna zemlja, baš kao i Bosna.
džema narodima bliskog istoka je demokracija nepoznat pojam i prije asada sirijom su vladali kolonizatori. familija asad i bath partija je izvukla siriju iz kolonijalne pozicije. da li će asda biti na vlasti ili ne to odlučuje sirijski narod. sam asad je tražio da se održe izbori i to pod patronatom međunarodne zajednice, ali to amerima ne odgovara jer znaju da bi asad dobio izbore što se kosi s njihovim interesima, jer njima treba slaba sirija. smiješno je kad govoriš da je infrastruktura uništena pa uništili su je vehabije koje mahom nemaju veze sa sirijom. ameri će im za to biti zahvalni.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Najvece UBICE ste vi i kraj price..
Ma poslije srba vi ste ubice svjetske...!
Mi srbi dajemo punu podrsku narodu Sirije,kao sto su i oni podrzavali nas za vrijeme NATO agresije.Gledao sam na tv-u reportazu o Siriji,gdje se u kaficima navijalo za Djokovica,a taxisti u Damasku voze zastavina auta.Hvala vam dragi arapski prijatelji na svemu i neka vas allah milostivi cuva od dusmana.A vi bahlije,da vas tako nazovem,sto dajete podrsku americi,da bombarduje vasu bracu po vjeri ako nista drugo,STIDITE SE!!!Assad je covjek pro-zapadno orjentisan,a ovi pobunjenici su teroristi al-kaide.Ako vi podrzavate terorizam,onda brate recite otvoreno.Uvijek ste bili dupelisci stranim okupatorima.Vi ste smece koje se vrti kako vjetar puse.
jao teksta, za oplakat :) đe ste dobrotvori, valjda nas necete opet klati, budite dobri.
I sadam je po amerikancima bio svasta, pa nista ne dokazase, vec samo jos vise unistise drzavu, zahvaljujuci lokalnim blečcima...
Svi vi ruku pod ruku možete! Svi bi da je "brane", a interes te jadne države nikom nije u cilju! Tako su Amerikanci "spašavali" Afganistan od terorista, Irak od Sadama, Libiju od Gadafija i tako dalje. Sad će se naći neki pametnjaković, koji će reći - šta mene boli za Siriju, e pa ako si čovjek, zaboljet će te sav ovaj apsurd, besmisao i jad, koji se danas dešava.
Izrael - 51. savezna država...
U stvari, Izrael-1. od 51 savezne drzave.
Premjestite Izrael na Američki kontinent!
Najlakse rjesenje :) Ali nece oni iz svoje "obecane" zemlje.
ja ruznog fraje...a jos i laze
ko o cemu...