Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
in greed and manipulation we trust?
bolje i americka manipulacija nego ovi dzihadisti
koji dzihadisti,mislis americki..otvori malo oci i vidjet ces stvari iz pravog ugla..lijep pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ISIS je stvoren kako bi prikazao fiktivnu prijetnju prema Izraelu dok u isto vrijeme Rusija je isprovocirana od strane EU (Bilderberg grupa) s Cionistima na čelu, napadom na Ukrajinu. Nakon 3 svjetskog rata, Cionisti bi izmislili elektronsku valutu, ponudili riješenje u stvaranju jedne super države s jednom globalnom vojskom i proces transformacije svijeta u super fašističku državu bi bio završen. Cionisti su financirali i Hitlera i Staljina, (2 naizgled zaraćene strane a u stvari 2 diktatora), na isti način kao sto danas financiraju sve konflikte u svijetu uključujući i rat u Bosni. Neko ko kaže da mu je SAD prijatelj, neka provjeri zašto svi visoki predstavnici, UN generali pripadaju Trilateralnoj komisiji i BIldeberg grupi te Vijeću za međunarodne odnose pri UN-u koji je financiran od strane Rothschilda i Rockefellera. Mrzite se Bosanci, Srbi i Hrvati, mrzite se muslimani, katolici, pravoslavci, sa svakim danom mržnje ispunjavate ono šta su za vas planirali.
Sve u cilju NWO-A koji je blizu..respect za sve napisano? lijep pozdrav
argumentom h8er,ne minusima,argumentom?lijep pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
vojnom akcijom ce ih pomesti i pretvoriti u prasinu !
Da, opet nas naučite da ste vi dobri a oni drugi loši momci, umalo da zaboravimo..
Tačka jedan: pozatvarati sve koji misle da je opravdano ubijati druge ljude zbog mizernog razloga. I svi koji negativno glasaju na ovaj komentar banovati s klix-a i isključiti im internet ;)
mi Hrvati smo uz svoje saveznike Nato! Samo oštro!
svi vi koji sebe nazivate "muslimanima" a podrzavate anglocionisticko smece, da vas pitam: ZNATE LI KAKVA CE BITI ŠIITSKA ODMAZDA NAD MUSLIMANIMA (SUNITIMA) AKO KJAFIRI UNISTE ISIL ?! razmislite bar malo o tome. Allah je najveci !
Jeste,veći i od Chuck Norrisa :) . Šala-mala :)
To je kao u onom filmu Alien mislim 4 dio kada Sigourney Weaver mora ubiti onog Aliena koje je ona rodila.
Pet koraka: "dva levo dva desno pa na opsa sa" http://www.youtube.com/watch?v=FBJV7OK-MZM
kada je u pitanju borba protiv islamista kako ih nazivaju, onda su naravno složni, a za ostale probleme u svijetu boli ih Qurac.
Ma boli njih za tim zemljama nego izrael gleda da rasturi sve te zemlje i da ih podjeli na male grupe sto ce rarovati medusobno. Tako da onda nema ko da im prijeti. Sad ima jos iran sto nisu rasturili pa sad guraju ameriku i u taj rat.
Ako krenemo od toga da sve informacije o ISIL-u dolaze preko američkih medija za koje iole razuman čovjek treba da zaključi da prenose vijesti onako kako njima odgovara(ili Izraelu, što je jedno te isto) onda ne znam zašto razumni ljudi donose ikakve zaključke o tome. Ja da sam bio tamo onda bih donosio zaključke, a ne gledao nekakva videa sa ubistvima i pravio se da to nije iscenirano, il slušo šta mi Ameri govore o ISIL-u. Jednostavno, ufatimo se svojih problema, a vrijeme će pokazat da li je ISIL ono što Ameri kažu da je on ili je fakat neka islamska država koja se bori protiv okupatora. Uzmite knjige, ostavite se vijesti sa mainstream stranica, tipa KLIX-a, nemojte bit glupi i vjerovat u sve što pročitate i vidite.
Marxist je u pravu a vi kako hoce te. Poslije 80ih medije ne prenose vijesti zbog cinjenice da obavjeste nego jednostavno zele da zabavljaju i da imaju sto vise gledatelja. A nacin na koji to postici im nie bitan, pa slagati ili pretjerati je normalna stvar danas u medijama
@ejman, drug, tvoja rečenica, "Ti bi da sjedneš za komp, klikneš na najpoznatije mass medije i da se na pravi način infomišeš?", pokazuje da nisi me razumio. Htio sam reći da se ostavimo toga i uhvatimo svojih problema, u i oko svoje kuće, a uz to da ne vjerujemo svemu. btw, kako da znamo da je ovaj elektronski medij njihov. Faktički i ti sjediš za računarom i istražuješ preko neta. Ne kažem da nisi upravu, al ja bih sve uzimao sa rezervom. I na kraju, kad me nešto zanima, vjeruj da obijem internet tražeći istu stvar na više mjesta, ne bil pronašao malo istine. I opet uzmem sa rezervom jer nisam to vidio svojim očima. A trenutno sam zauzet bitnijim stvarima.
braćo, bježite u Gazu, tamo ćete biti i sigurniji i korisniji ! Allah je najveći !
Brate, ne znam šta da ti kažem. Ako ostanu tamo, zaradiće šehadet ali će šiitska odmazda nad muslimanima Bliskog istoka biti strahovito krvava i okrutna, vjeruj mi. Allah je najveći !
pocela predstava ..... opet do arapske nafte
ma nemas ti pojma
i neprocitas tekst a kimentarises
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa zasto cete ratovati protiv svojih militanata koje ste vi stvorili papci jedni. Da hocete mozete ih za 3 sata iskorijeniti bespilotnim letjelicama kao sto ste to ovdje ucinili: http://www.klix.ba/vijesti/svijet/potvrdjena-smrt-vodje-al-shababa-predsjednik-somalije-se-zahvalio-sad-u/140905116
mjesto da su se sami muslimani organizovali u borbu protiv islamista.sve zapad mora mjesto njih radit.gdje ta pizda erdogan sad? sto cuti u vezi isil-a? ocito mu ti fundametalisti odgovaraju.
debilu glupi ovi iz isil-a su postojali i prije.pa kad su ameri usli u irak ovi su im sacekuse pravili i ubijali su amere i site.papcino jedna zatucana.cuj placenici zapada hahahahaha a toliko amera u iraku pobili.e glupane zatucani.branis ove divljake samo sto su muslimani kao ti.fuj vjerskanacionalisto.
Cionisti i njihovi saveznici, poput SAD-a, su slabići dok je narod Gaze ostao istrajan i pobjedio pred nasrtajima cionističkog režima; jedinstvo muslimana je Allahova milost a podjele su njegova kazna
jos jedna-dvije pobjede i sto su pobjedjivali pobjedjivali su