Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"SAD će vratiti Iraku blizu 10.000 ukradenih antikviteta"...A sta je sa UKRADENOM NAFTOM???!!! Kad ce te platiti NAFTU koju ste POKRALI !!!!!!!!
na Sudnjem Danu
@rager03 odavno nista pametnije nisam cuo.. big like
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šokiran sam saznanjem da je Svjetska Policija krala iračke antikvitete.
Ma nemoj ............................ :)
barbari zapadni,uvjek bili i ostali isti,pljackasi i ubice,vecina
stani malo...pa zar nisu ovo OSLOBODJENI antikviteti?! Eh sada sam stvarno zbunjen... Oni su oslobodjeni u ime demokracije, slobode i odbrane hamericanskog nacina zivota i vrijednosti slobodnog svijeta te koji quratz se imaju vracati kulu Babilonsku?!
To se usa igrali kauboja i arapa Došli kauboji i sve opljačkali
prvod nije ispravan....amerika je sklonila a sada vraća...a vi kako hoćete a da samo su sada ovo dobre kopije
sto li su ih ukrali?! i sto li ih sad vracaju?!
prvod nije ispravan....amerika je sklonila a sada vraća...a vi kako hoćete a da samo su sada ovo dobre kopije
Dogovorili smo da se ne dotiče pitanje kako su ovi predmeti stigli u Sjedinjene Američke Države", izjavio je on novinskoj agenciji AFP. Vojnik o skraćenju,kurva o poštenju...evo kao vratit će pokradeno,a ovo što svakodnevno kradu...na prvom mjestu naftu,na drugom ljudske organe...dalje da ne nabrajam...
kljucno pitanje i jest KAKO su antikviteti dosli u USA. toliko mnogo.... cudno brate, hehe
Samo??!!?