ElBaradei upozorava na nasilje
0
"Sad će Egipat eksplodirati”
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posten narod samo revolucija moze spasit
sta ovaj baradei hoce... dosta mu rat u iraku sto je izazvao hoce i u egiptu... mubarak kralj
....Postoje tri velike strasti, alkohol, kocka i vlast. Od prve dvije se nekako može izliječiti, od treće nikako...By:Mehmed Meša Selimović
NASILJE TO SE TRAŽI BUUUUUUUUUM
ovaj El baradej cionist jevrejski i americki spijun umjesto da stisava situaciju on svojim izjavam poziva da se narod vise sukobljava, takav je kod nas sulejman tihic
Sada je sati 9 i 22 minute, vijest je objavljena u sati 8 i 33 minute. Netko je vec uspjeo postaviti komentar. Komentar se po svemu sudeci nije svidjeo UPRAVITELJIMA JAVNOG MISLJENJA na sa-x-u, pa je komentar obrisan. Interesantno je da je ipak ostavljen BROJ (1) KOMENTARA. Sto znaci poruku UPRAVITELJA JAVNOG MISLJENJA, \"mi smo ti koji odlucuju sta ce te vi citaioci misliti\". Obicnim se jezikom ovo zove CENZURA ali isto tako i DIKTATURA NASEGUMLJA, a vi citaoci se sa vasim misljenjima jeb....... mada se mi pravimo da vam omogucavamo komentarisanje..
Može li internet srušiti diktatore? http://www.tportal.hr/kultur a/knjizevnost/110947/Moze-li -internet-srusiti-diktatore. html Datum objave:10.02.2011 09:29Autor: Gordan Duhaček Jevgenij Morozov, znanstvenik i teoretičar sa Stanforda, u svojoj knjizi \'The Net Delusion\' obračunava se s idejom da su društvene mreže revolucionarno gorivo koje će dokrajčiti autoritarne režime VIDEOhttp://www.youtube.com/ watch?v=ZKFtJEIRFQo&feat ure=player_embedded Ako je vjerovati američkim medijima, najvažnija stvar vezana uz narodnu pobunu u Egiptu jest to što je ona navodno započela zahvaljujući društvenim mrežama. Mladi Egipćani, isti oni koji danima neustrašivo prosvjeduju jer ih uništava siromaštvo, besperspektivnost i poniženje što žive s dva dolara dnevno, u toj su verziji stvarnosti pohitali do svojih iPhonea, Macova i PC-ja te se ulogirali na Twitter ili Facebook, lajkavši revoluciju.