Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi ce kuci plivajuci
Da se ne usere toga me strah, daleko je putin da mu pomogne.
Dževade, a gdje si to ti gledo? Na velikom platnu ili na lcd tv-u
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Çetnik.
Djikan..
Meni nije jasno ovo "svrsavanje" na S-400. OK, jasno je da je to jedan jako mocan i napredan sistem protivvazdusne odbrane ali ako je toliko mocan da se od njega ne moze nicim napasti zasto je onda onolika frka oko postavljanja americkih raketnih sistema po Poljskoj, Ceskoj i drugim zemljama?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi se da je na projektilu navucena zaštitna navlaka a turcima se tresu gace!
Dzevad Galijasevic. Boze druze,Pa, tebe opet pustili iz Jagomira? Pa kako ti je tamo? Jesil dobro? Polako nemoj se nervirati,polako.Ove balijetine hoce tebe DJILKANA da uznemire.Ne daj im ne daaaaaj. A kad se vracas u Jagomir? Sutra!!!! Jaoooo,burazeru pa sto tako brzo.Ajde vi dajte ga malo odvezite ,da da odvezite covjeku ruke naka malo tapse.... Ajde druze ..Ajde idemo polako, lagano: tra,la la la la mi smo velika SRBIJA, hehehe ko nas dira tesko njemu,MA ajde druze polako opet ,LAGANO SAMO: tra la la la la ,mi smo velika .......ma MRS polako ba mamujne jedan cetnicki.Ma vezite Budalu,vezite vidi ode pod auto ,stani ubi covjeka haloooooooooo.Boze . Ode majmun cetnicki,a uzeo maslimansko ime........ DJILKANA JEDNOG BOZE SACUVAJ
Trebao se naci neko Turcin pa da okrene sta prema brodu, pa neka bude samo obicna stvar dva pojedinca :)
Previse se kurce ovi rusi,nece putko dobro proci na kraju.
nevjerovatno kakvi retardirani likovi komentarisu na ovom portalu
Naše dežurne turske partriote burno prate dešavanja :)
Ista goveda sve :)
Ruski terorista
Slinavi rus.
Ljiljani zabiju ga Biljani ;)
Ma daj Cavusoglu, ne seri majke ti, provokacija, sta da je svo oruzje uperio na Istambul, kakve to veze ima. Daj malo isprovociraj da i tebe Rujo pomakne s mjesta kao ameri libiju, irak i sl.
Tako su i nas nasi '92 natjerali da na liniji nosamo zelene sulenare i oluke da bi zavarali cetnike... ;-)
Ambasadorice Bodonyi, gdje je bila zastava BiH kad se rusio stari most?
big deal oko mosta, mi Bosanci zapeli za most ko da je najveci na Svijetu .. haha
@vwlover ja tebe ne razumijem. ovdje je most samo dio jedne velike slike, sramotne za cijeli svijet.
Ma ruski seljak-ov napravio selfi😅
Ama nije, gdje bi to uradio ruski vojnik, to turci lažu, zna se da su rusi zlatni momci, oni nikome zla na misle i prijateljski su raspoloženi prema cijelom svijetu, al' kad bi se zajebavali.
Ta ce on