Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruski pilot sad zrtva ispao iako je bombardovao narod koji nije ni poznavao. Udario na Turkmene a ne na IDIL. Svi pametni ljudi znaju da Rusi bombarduju svakoga ko ne zeli viditi Asada kako vlada do smrti, a dolazi iz manjine, Alaviti. Pusti ublehe. IDIL je izgovor. Ali mogu oni bombardovati i 100 godina kada narod vise nece Asada. Asad nije ni jedan veliki grad vratio od kad su mu Rusi dosli u pomoci.
U RS-u dan zalosti. Dodik uputio telegram Putinu. :)
Slazem se s tim da ofarbamo zgrade u boje ruske zastave.
U Kuriru Anadolija prazna, nijednog Turčina nema, Grci zauzeli Carigrad.. e najsmješniji je dio sa Grcima koji nemaju šta jest
Zakuhava se ,svaki rat je sranje, samo zbog nekog tvrdoglavog predjednika(Asada) koi bi da vlada jos trideset godina.Tesko narodu sa ludim predsjednicima, ima ih svugdje ...
Rusi dobili po usima,sad mogu da se puse i pricaju suplju
Assad jednako Milosevic jednako Hitler. Najzalosnije je kad cujem-legitimno izabrani predsjednik. 30 godina na vlasti a podrzava ga 10% populacije.
Realno gori su Saudi, cijepaju ljudima rukice i glavice ko drva, a nikom ništa. Svaku pobunu protiv vlasti uguse u krvi. Pa bolan obezglavili su dijete od 17 godina zato sto je napisao blog na internetu u kome kritikuje vlast. Ne kazem da je Asad dobaral ne volim kad diktator kritikuje diktatora zbog krsenja ljudskih prava , a u stvarnostisu obojica ista govna.
problem je sto hoce sekularnu republiku a 90% stanovnistva hoce da slobodno praktikuje svoju vjeru. Ja sam protiv isila, to su jevrejski placenici koji samo brukaju islam ali sirijski pobunjenici su nesto drugo. pa isis vise njih napada nego assada. saudijci i izrael su ista bagra i zajedno rade na cijepanju drzava oko njih na male drzavice koje je lakse kontrolisati. na kraju se sve svodi na naftu i plin...ko ce to kontrolisati Izrael i USA stoje iza svega ali narod kao narod zeli samo mir a Assad zeli diktaturu jer zna da kad bi sli imali pravo glasa ne bi dobio ni 10% glasova.
Čitam iz konteksta, dokle god budu Rusi dejstvovali u Siriji po teroristima, Turci neće smjeti više pomisliti da polete iz svojih baza duž sirijske granice, inače će ih Rusi odmah obarati.
Ništa ti ne čitaš,čuj ne smiju da polete iz svojih baza u svojoj zemlji..Ne budali sine oni su u NATU
Ma znam ja majstore da su oni u NATO, i Albanija je u NATO pa nemaju šta da dignu ;-) Živi bili pa vidjeli, prati kad će sledeći put Turci da dignu avion iz iste baze. Rus ih već od juče drži na nišanu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Evo švabe javljaju da ratni brod "Moskva" isplovljava prema Latakiju (Turskoj granici) Ajde sad digni F 16 (((: A ovim turkmenima (Turcima) u Latakiju nek bude Bog na pomoći.. Sravniće Putko sve sa zemljom i prvi put kad Turci dignu avione i udju u Sirijski prostor srušiće ih..
kakav treći svjetski rat (((((: DA LI TI STVARNO MISLIŠ DA ĆE SAD DA UĐE U RAT SA JEDNOM RUSIJOM KOJA IMA 7500 ATOMSKIH GLAVA RADI JEDNE TURSKE???!!! ((: Ode New York, Washington, i.td u pi.du materinu!! DAJ NEBUDI DIJETE!! NIKADA NECE ZARATITI RUSIJA I SAD!
https://www.youtube.com/watch?v=NRcJpGpETms
PRIKAŽI ODGOVORE (1)