Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOAR- nova nocana jedinica u Rusiji, prihvacena kao prijedlog nepismenih urednika klix-a.
Bravo Rusi, bravo Slaveni! pokazujete satanskoj Americi koja se sastoji od holivuda i mekdonaldsa ko je prava sila na svijetu! Bravo Putin!
doara... ruksa... ja sam nepismen a vi jos gori
"Vneščekonombank" e ko ga iz prve tečno procita svaka mu čast!
pravilno je "Внешэкономбанк" ili Vnješekonombank
ima se....moze se.........
Svaka čast! Da je Amerika u pitanju ili tako neko 'zapadni' to bi bilo cijeđenje do maksimuma!
Profitirali napadom na Ukrajinu... pani ne treba im. :)
Kakav napad ba na Ukrajinu, EU napravi katastrofu i Rusi maznu Krim, koji je svakako njihov. To ukrajinci trebaju zahvaliti EU, prvo, pa tek onda da gledaju ruse a uostalom hoće plin i nalaze razloge da ga dobiju bez para a već zaduženi do maksimuma? Kakva je to hinjska politika, kad je EU u pitanju ni dugovi s ene moraju vraćati ' radi poboljšanja odnosa ' - pitao bih te da rusi duguju Ukrajini za istu stvar... Licemjerstvo zapada je neprevaziđeno. A šta misliš ti sezame što je EU otpisala Grčkoj taj dug? Znaš li koliko je ušlo para u Grčku, nevezano za dug i zašto su spašavali tu ekonomiju? To mizerije koje si naveo su nula prema onome koliko se bankari smiju i profitiraju od mnogih država koje su pale u dužničko ropstvo i ti ako misliš da taj vid ropstva ne postoji, pričekaj dok te ne zaboli glava od ovg što nama uradiše, a već počinje boliti. Pusti ti google.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)