Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo 170 onda 140 + 33 = 173 i na kraju 94 + 78 + 2 =174 simpatično...
bilo 140 putnika i 33 člana osoblja. Pronađena su dva tijela, dok je 96 nestalo\", rekla je ona. Brod \"Arabela\", koji je tuda prolazio, spasio 78 putnika, a da je 94 nestalo. Ja objektivnog teksta.
ko fol ne znaju sto je potonuo...to vi ne znate sa x-com.... trebali ste istraziti mene to najvise interesuje u svemu ovome...sto zasto i kako??
ima objasnjenje super je jednostavno osim mrtivih i nenadjenih postoje i?
mozda su slobodan milosevic i mira markovic bili na brodu...posto iz pouzdanih izvora , zna se da je milosevic u rusiji...
Mislim da su ti očekivanja malo nerealna. Izbroj koliko članaka oni objave svaki dan u svim rubrikama i uzmi da u prosjeku svaki ima 10 komentara (ima i više sigurno). Onda kreni kroz sve neobuzdane prepirke o autima, ismijavanja drugih nacionalnosti, reklame, sportsko-huliganske slogane, Dodikove pridjeve, prizivanja Hitlera, \"derno-karno bi je\" na člancima o showbiz zvijezdama itd. Pa veći bi im bili troškovi filtriranja nego, ne znam, plate novinara, održavanje servera... Zato su nam dali ove dis-likeove tako da kad naleti tip poput Hamdije sami ga fino sakrijemo.
pronadjena 2 tijela,96 nestalo a utopilp se 170...nekontam
komntari tipa ovog sto je napiso balavac hamdija se jednostavno izbrisu. morate znati da je ovo tema koju obozavaju maloumnici. ne treba dozvoliti da im prodje komentar ali vama u sarajevo x je ocigledno svejedno. zaboravljate da kao mediji imate i neku odgovronost