Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uništili Rusi ne Ameri. Rusjia i Iran se jedini trude da unište gudru kojom se finansiraju (između ostalog) CIA tajni fondovi i truje prije svega ruska i iranska omladina.
Ovo je tacno..Za unistavanje su koristili sva moguca sretstva: PLUCA, VENE, NOS, USTA.. Cak su neki u ekstazi gurali \"bijeli prah\" i u b.u.lj.u \"da bi ga unistitili.. Pa koga vi folirate kad citav svijet zna da je rat u Avganistanu \"Rat droge\"..Hahhhaa Sloboda stampe...Hahhha
eee ma to je amerika i rusija prodala ;) to je suplja prica da se to unisti ko je jos lud da zapali par milijardi $ < ?? pa mazite oci :D svijetu cudo je politka ..ameri zive od kokaina itd :)
A tako se to po \"novom\" kaze znaci! Tako da i dileri sad kad rasture koju kilu po novom terminu su unistili kilu!!!