Evakuirano 10.000 stanovnika
16
Rusija: Eksplodiralo 4.000 tona municije
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AK47 SAMO NAVRTIO DA TI SE POŠAMPI NA DŽIHAD A MOŽE I MOJ JARAN KOJEM JE IME DŽIHAD DA TE MALO KARNE U BULJU KOJA JE TEK UZELA ABDEST...
MA KAKVE TO VEZ EIMA...VAZNO JE DA PUTKO IZIGRAVA MANEKENA I MAČO-BUDALU SLIKAJUĆI SE NABILDAN PO NOVINAMA, VOZAJUĆI MOTORE I PUCAJUĆI IZ RAZNIH ORUŽJA I ORUĐA..
basarovci i srpski genocidaski ljubimac Basar Asad izgleda da ce ostati bez dzebhane...nesto su pijani Rusi zaj.e.bali pri istovaru-utovaru... SLobodna Srijska Islamska Republika ! islamom do ponosa dzihadom do pobjede !
bitno da se putin oglasio brzinom svjetlosti i obećao da će sve lijepo modernizovati. hik, hiiik....
Ko rusi...koliko je bilo ovakvih dogadjaja u zadnjih 30 godina...svake godine bar po 2-3 slucaja. Mozda je jednostavnije ovako unistiti oruzje, nego ga rastavljati i na hiljade radnih sati utrositi.
Ruska nova godina :D
istovarali granate i one eksplodirale i niko povređen, fora heheheheheheheheh
roknula 4 kilotonska
JA SAM KRIV.... I SBB