Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveci neprijatelji muslimana su muslimani...
Tacno...
@IslamskaBiH Da ti nije bilo Irana, ratovali bi praćkama i strijelama stoko jedna ublehaška. Jedni su od rijetkih koji su nam slali oružje i pomagali u ratu. Podrška Iranu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
zatucani taliban. prije bi bio uz ameriku nego uz ovu šizofrenu sektašku budalu.
ma i ovaj klix je masonjerija zesca ko i avaz, svi pusu u istu tikvu, al zapuhace i njima kad se ne budu nadali
protiv MASONJERIJE i CIONIZMA, i Amerika je taoc kao i vecina marionetskih drzava
Gluposti. Muslimani treba da se ujedine radi sebe, svoje koristi, ciljeva i napretka a ne protiv nekoga. Kada si jak onda tr zaboli čuka kakvi su drugi.
Čuj mušričkog džukca i njegove tukije Lafo poziva vs Amerike a upravo su im Ameri najveći saveznici. Pobila je šiitska stoka više muslima od Izraelaca, sve uz podršku USA koja ih naoružava i s njima rame uz rame kolje muslimane Iraka.Sikter pseto mušričko !
e tu bi nam i kraj bio 😂😂
Četvrtak večer. Srce mi puno! 1dis, DonnDamirEfendic, moja malenkost. 3 Brook Brothers toalete da simboliziraju uniformnost - 3 prijatelja. 3 Panerai sata kucaju na rukama. 3 AmEx Centurion kartice. Po 10.000$ u džepu, čisto za tipovanje. Lokacija klub Miroir, Rio de Janeiro, Brazil. U petak otkazane obaveze. Nadoknađujemo propušteno otkako se nismo vidjeli. Ako već lete u Sarajevo u petak, ima da partijamo! I tugujemo... jer sve što je lijepo kratko traje, pa i naši susreti...
Najveće zlo su svijetu su dvije opasne sekte i njihovi režimi.Vehabijski kozojebi i ovi Iranski majmuni.Zbog njih muslimani propadaju.Muslimani Turske ,Indonezije , Malezije itd.. su se okrenuli nauci dok ovi čaršafaši truju cijeli svijet svojim sektašenjem.
zajedno sa rusijo i kinom koje negiraju genocid cak su i ucesnici u tome sram te bilo sjetio si se muslimana kad je tebi zagustilo i to protiv amerike koja je jedina na pravoj strani i jedina je pobijedila i danas se bori protiv fasizma
Covjek je u pravu..i sve je to istina...da se svi ujedine protiv SAD koji nisu dobri sa njima i koje oni ugnjetavaju, ne bi vise prisli nikome, jer bi iza svake od tih drzava stajale jos desetine drugih..pa ako hoces dugogodisnji rat nastavi
Prvo Đikane, vrbe zjape prazne. Sramota!!
ja ja , prazne ...... mogli bi poturidjikani na njima igrati fota ... MALO VAM BILO PROSLOG RATA ?
@MuratKurat Premalo nam je bilo prošlog rata. Tim ratom ste uspjeli da Bošnjaci nakon 600 godina dobiju svoju državu u kojoj su većina, a masnoslavna krmad dobiju blatnjavi krmetnjak u kojem za krezavu đikansku sirotinju ne mogu ni penziju od 180 KM navući.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato mu se pridružio i Milorad Dodik! Poirančio se sasvma - eto ga sada visi u Šeher Teheranu!
Prvo treba zapaliti tu svetu Saudijsku Arabiju, nema većih govana na bliskom istoku...
Muslimani tebe pozivaju da se nabiješ na racku, j**o li ti Bog majku
Bjezi budalooo
Cinjenica da je Amerika unistila citav svijet.Libija,Irak,Sirija,Avganistan Egipat....Nas su zatrovali bombama dok su tukli djikane.Licno ih ne volim,ali saradjivati se mora.