Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Erosss Sta si ti??? Englez, Francuz...???
sisali ste EU dugo bez pokrica...sada placajte,,,dirty smelly balkanci
krscanski teroristi...
jesu, al sad dodaj jos kad zemlju stave na listu zemalja koje podsticu t.e.r.o.r.i.z.a.m. bice jos gore -neces ici kuci nego u mracne neregistrovane crne zatvore europe -sad si skontao?
Seljaci-x...sto ove ne zovete teroristima...shitheadovci jedni..i samo tri komentara...da je sto bilo o muslimanima, zablokirali bi ste bandwith...pljucali bi ste na sva usta...kmetovi jedni..
od kad su anarhisti sekta? @bitno ... balkanci su na toj listi vec od dugo vrjemena
Ono što ih najviše brine jeste povezanost anarhističkih grupa s balkanskim kriminalnim podzemljem, što je omogućilo lagan pristup oružju. Dobro dosli na listu zemalja koje podsticu t.e.r.o.r.i.z.a.m. Stavljeni ste vec i na listu za ubrzane d.e.p.o.r.t.a.c.i.j.e.
Posljednji put kad je Grčka buktala Turska je dobila pola Cipra.