Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran koristi svoj nuklearni program iskljucivo u civilne svrhe, dok SAD, Francuska, Britanija, Izrael i mnogi drugi sasvim otvoreno imaju i dalje razvijaju ne samo nuklearne vojne programe, vec i mnoga druga zabranjena sredstva ratovanja. Neki od njih kao sto su SAD i Izrael, ta sredstva redovno upotrebljavaju u svojim krvavim pohodima. Njihovi vojni programi bi trebali biti glavne teme, a ne pripisivati Iranu nesto s cim nema nikakve veze.
Orao, naivan si ako mislis da su nam EU i Amerika pomagali. Prije ce biti da su radili sasvim suprotno i da su uz velikosrbe najodgovorniji i za Genocid i za svo zlo koje nas je snaslo. Pomoc Irana BiH je neprocjenjiva, da je nije bilo pitanje da li bi bilo i nas, Srebrenica bi bila samo jedna u nizu, ali manje je poznato da Iran pomogao mnogo i Hrvatskoj u borbi protiv velikosrpske agresije.
@b slazem se Hvala Iranskom narodu i njihovim vodama koji su pomogli BiH u najtezim vremenima kad su Karadzic sa svojim institucijama htjeli da nas nestane Bosnjaka sto se taj san nazalost djelimicno i ostvario.Da nije bilo prijatelja kao sto su islamske zemlje,evropa i amerika danas bi imali sasvim drugu sudbinu. Hvala svima koji su pomogli Nisam zavidan Iranu sto se ubrzano razvija u svemirskoj,atomskoj i vojnoj industriji Atomsku energiju u Iranu i svim drugim zemljama podrzavam u civilne svrhe a protiv sam atomskom oruzju bio to Iran,Rusija,USA,S.Koreja ili bilo ko.
Idiote, politika koja predstavlja iranski narod izrazito je prijateljska prema BiH, kao sto je politika nekih drugih zemalja izrazito neprijateljska prema BiH, a i sam iranski narod i iranska kultura ima snazne veze sa Bosnjacima i bosnjackom kulturom. Zahvaljuci pomoci koju je tokom velikosrpske agresije na BiH pruzala iranska drzava i iranski narod puno zivota je spaseno i monstruozni plan o istrebljenju Bosnjaka i ostvarivanju Velike Srbije nije do kraja ostvaren. Da, odnosi se za slucaj da pobijedi bilo ko koga izabere iranski narod. Da neces mozda slati bombardere da ih ubjedjujes da promijene misljenje?
Ovu su \"wet dreams\" Reisa Cerića - glasanje u džamijama... :)
Kako moze neki narod u totalu biti prijateljski? Valjda prijatelji mogu biti samo pojedini ljudi s kojima si blizak... Osim toga jel se to odnosi i za slucaj da ponovo pobijedi Busholiki kreten Ahmadinejad?
Ko god pobjedi, prijateljskom Iranu sve najbolje.