Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode benzin na 4.5 marke po litru. Brašno će bit skuplje od bijelog
pa i sad je brašno pšenično skuplje od bijelog
Koja je kvota na Rusiju 1-1 ???
kakava propagandna mašina
hajmo navalte narode svi po 5 vreća brašna sutra,pa da se u aprilu ucrva ko 2020
Ljudska glupost i samodestruktivni instikt, neizljecivi i na djelu. Ne vrijedi cijela Rusija i cijela Ukrajina samo jedne djecije zrtve , jedne djecije suze za izgubljenim roditeljom.
Nema rata Putin ljepo kazao da neće napadat navlače ga na tabak led da ga šibnu prvi Nuklearkama
u koliko sati, hoce bit tekstualni prenos
Mislim da su naredne 2 sedmice kljucne 😂😂😂😂😂
kakav to rat pocinje u zakazano vrijeme?
Nema od toga ništa, uzalud se nadaju komšije nam i susjedi da malo zakuhaju po ruskom savjetovanju...
Hajde vise dok nisam svu kooolu i grickalice potrosio!
Fali jos samo Senad da najavi rat i da moze sa Aminom pocet...
mirno spavajte rata neće biti
Jos samo na kladionici da bude
zapad je to
Ne znam da li je ikada ovako rat najavljivao, ono ko da će igrice igrati po dogovoru...
300% rat...sve ide na to i nema nazad.VELIKA GRESKA SVIH STRANA A JBG TAKO MORA BITI
Ovaj rat moze imati katastrofalne posljedice za cijeli svijet, nadam se da do njega nece doci. U slucaju da dodje nadam se da ce zavrsiti brzo predajom ukraine jer ako dodje do sukoba zapada i rusije ode sve u k....
Uvijek je početak rata bio vrhunska tajna zbog faktora iznenađenja. Iz samih ovih naslova vidi se da se radi specijalnom medijskom ratu naručenom upravo sa Zapada. Ako rat ikad počne, sigurno ga neće prethodno najaviti na Klixu kao što rade zadnjih 10 ak dana po 2-3 x dnevno.
Sjetimo sa i da je 2 svjetski rat počeo nakon što se Njemačka stalno žalila da je "ugrožava agresivna Poljska", nakon čega je Njemačka napala samu sebe obučena u Poljske uniforme. Uporediti to sa kuknjavom Zapada protiv Rusije. Jasno je da bi kabali bilo zgodno zamaskirati smrti od OVOGA što su davali ljudima jednim ratom.