Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se hoce zaratiti sto bi valjalo,da se i teta Šemsa malo obogati na ratnom profiterstvu
Svadja se prokletinja imerijalisticka koja je pola svijeta porobila i pokrala,a sada se bore da i ono malo sto im je ostalo zadrze.
tako je, i jedni i drugi su takvi bili samo što je britancima to i dalje u glavi
Sta znaju djeca sta je 70 tona. Halo ba.
Pocinje III svjetski rat...
ko kaže da rastu penzije , moja je ostala ista
treba nase politicare psolati da rijese sukob na demokratski nacin
Ooooo stari imperijalisti i okupatori se koškaju oko tuđe zemlje... nešto mi to poznato...
Engleze nmg nikako ,,, najradije bi da se porokaju i da sravne jedna drugu ... j*ebo im kisindzer mater ... Ovo je po meni sad uvlacenje nemira među spance da se Katalonci lakse odvoje od Španije !! Mislim da će taj scenario i da bude --- iskoristit ce guzvu i j*ebat Spance od pozadi :D :P :P
Neka se malo cijepaju i jedni i drugi. Dosta su nas Balkance zavadjali
Glavni i odgovorni za embargo oruzja u BIH za vrijemerata je bio Sir Kisindzer,jebeni britanski diplomata ,,, nezz za spance kakvi su bili oko rata u BIH i necu da comm ali englezi su bili za cijepanje BIH i razvaljivanje Yuge !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba da organizujemo peticiju na ferhadiji za povrat aljaske rusiji, zajebao se dobro onaj što ju je za siću prodao. ili ti ga: jeb..om se kasno kajati.
e da vidimo kako ce to gospoda "dzentlmeni" rjesiti
da se hoce pobiti majke hin ga imperijalisticke
Čestitam Španiji tristogodišnjicu gubitka Gibraltara.
Vamos Espana vamos...