Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuu jarane, jes opasan ovaj ADIS!!!
zenica jadan si. da mi je znati gdje si ti rasto.
AIDS - jos jedna od blagodeti u zemljama novonastale "demokratije"!
suisse jebem ti sve kitarsko popusi ga ti svi zenicanima a jebe se tebi za moj fond rjeci a cuj sad ovo. PUSI KURAC KO TE JEBE MOZE BOSNA I BEZ TEBE MRZIS SARAJVO MRZIM SARAJVO UVJEK SI MI MRSKO BILO STO TE NIJE PORUSILO MRZIM SARAJVO MRZIM SARAJVO
boze hljeba a picke ce bit
Vidi opet onaj drkadzija iz Zenice, samo ovaj put sa nesto vecim fondom rijeci. Napredujes seljacino nema sta. Ali ipak s obzirom da toliko mrzis Sarajevo (odlika klasicnih provincijalaca) moram ti reci nesto onako u tvom stilu: Pusi kurac svim pitarima, seljacino neotesana.
Olena Popik se pobrinula za porast u Bosni i hercegovini.
Vlasi su prvi uvozaci SIDe u BiH .. Bolesna "nacija" koja je nosilac raznih bolescurina.. Njih treba pobit'
cuvaj te se pitari eto ide Elena Popik ha ha ha ha
garant im je haber stigo iz Mostara grada pa se prepali