Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ajd u nježnik, kad moram tako reć...privlačite se sibiru iz ljubavi prema rusima, valjda smo to trebali povjerovati? :)))
ma ko bi reko ... sram ih bilo ... zločesti rusi
rasnimudonja pardon hucu rec rasmusen
Aaaaa, a zato vi privlacite svoje baze blize Rusiji... Vi cjelo vrijeme mislili bit' partneri, a Ruje vam zabile noz u ledja... Auuu... E, bas su bezobrazni!!!
nato nicemu ne sluzi
kako ih vi gledate na..... vas?
Pa nije ti moj Anderse Rusija BiH pa da u NATO vidi partnera. Razvrstajte se u maršu! Skidajte veze i uze. Tiše, govornici! ima riječ drug naš mauzer. Za nas već zakon nije što ga daše Adam i Eva. Umorismo kljuse istorije. Lijeva! Lijeva! Lijeva! Ej, plavobluzasti! Nek se brodi! Na okeane! Dok ćute, oklopnjače nikad u vodi oštre pramce da zatupe. Neka riče pod krunom sijedi britanski lav i nek zijeva. Ko će komunu da pobijedi? Lijeva! Lijeva! Lijeva! Tamo, za brdima bola, sunčan je, netaknut kraj. Za svu glad, za more mora, milionski korak štampaj! Nek nas plaćena banda okruži, nek se ko lava gvozdena izlijeva. Zar da Rusija Atlanti služi? Lijeva! Lijeva! Lijeva! Zar oko orlovsko da spava, zar starom misli da lete? Proleterska pesnica ojačava na vratu ove planete. Grudima hrabrost diraj! Nek nebo zastavom pjeva! Ko to desnom maršira? Lijeva! Lijeva! Lijeva! Vladimir Majakovski
K'o da je to nesto novo!
"Naglasivši da se NATO i dalje ponaša u skladu sa dokumentom iz 1997. godine kojim su uređeni odnosi sa Rusijom, Rasmussen je kazao da će svi potezi u pravcu jačanja zajedničke sigurnosti biti u skladu sa tim dokumentom." Da ponasate se, isto tako kao sto ste ispostovali kretena gorbacova da se necete siriti ni na jednu zemlju iz varsavskog pakta..
Ovim zapadnim politicarima ,pa i ovima iz Nato-a,fali daska u glavi.Napravili su sve da uvuku Rusiju u ukrajinskii konflikt nebi li joj nabili rogove agresora.Samo, sa druge strane imaju vrsnog stratega ,vodu i politicara.Vlado ce da ih matira u jos nekoliko poteza.