Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VALJDA MISLIS KONJU DA RUSIJA NECE NASTAVIT SARADNJU SA NATOM PAPAK JEDAN NIKAD TO ONI I NISU HTJELI . KO GOD SURADZUJE SA VAMA GUBI . GONI SE U P . M . VIDIS DA SI SAV OD MRZNJE OSUSIJO KO SUHA GOVEDINA . VOLUSINO
Zaboli Putina šta će legalna globalna zločinačka organizacija NATO raditi, zna samo da jedino što smiju jeste da laprdaju po medijima. Zemlje Bliskog istoka su im bile prepreka za kontrolu na globalnom nivou pa su ih uništili i uzeli naftu. Rusija je ostala posljednja, preuzimanjem kontrole nad gasom svjetska moć bi bila apsolutno centralizovana. Nadam se da to Rusi neće dozvoliti, a u slučaju napada na njihovu zemlju od strane ovih zločinaca pod zastavom NATO-a siguran sam da bi došlo do 3. Svjetskg rata.
RASMUSEN HOLANDSKO IME KOD NAS SU ISTO DOZVOLILI ZLOCINE POD PLAVIM EU SLJEMOVIMA
OVO STO SE RADI U UKRAJINI JE CISTI GENOCID NAD RUSIMA .NISAM ORTODOX ALI IPAK SAM POSTEN COVJEK DA KAZEM ISTINU . IPAK VISE VOLIM SE DRUZIT SA RUSIMA NEGO SA GEJEVIMA II EU I USA . NAMA RUSI NIKAD NISU NISTA NAUDILI NI PRIJE U EX YU I SADA POGOTOVU U BOSNI.
...ZAPADE U USTA TE JHEBEM...... -http://www.youtube.com/watch?v=8BD2yngHCjY
i njemu sam gatala. loše mu se piše.
suradnja? šipijuniranje i nadletanje teritorijalnog mora je vjerovatno...vid suradnje? :)
...nasekiraste ih...