Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poprskali vodom iz ovog slaufa i ohladili reaktor...Ma daj ... Interes \" industrijski razvijenih\" drzava je ; smiri dozivljaj prestani pricati o nuklearnoj katastrofi...Francuska je puna neispravnih Nuklearki..Njemacka tkodjer cak i Svicarska od 5 elektrana jedna im je poluispravna... Suma sumaru KATASTROFA E sad po principima demokratije narod treba da ustane i kaze u narednih 20 godina zatvorite sve nuklearke.... Nema sansi ..Decki demokratija se prodaje u tudjoj kuci u vlastitoj se prodaju informacije i lazi..Mediokratija.. Toliko
@gajger E,moj idiote...
Radijacija u Fukushimi se \"stabilizovala\" i sada je zracenje ko u cernobilu, ali konstantno i veoma kvalitettno! Ja mislim da je krajnje vrijeme da za ovu katastrofu Ameri optuze Gadafija!