Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJNOVIJA VIJEST NA KLIXU:POMOCNICA DJEDA, BARACKOVOG ASISSTENTA ZA STRUCNA PITANJA O INFORMATICI JOHNA SASLEYA PRDNULA NA AUTOBUSKOJ STANICI WEST RID U NEW MEXICU STO JE IZAZVALO CUDJENJE OSTALIH PUTNIKA KAO I DIJELA POMOCNOG OSOBLJA NA STANICI.KAKO PRENOSI EMINENTNI LONDONSKI CASOPIS SERI TIMES GOSPODJA LINDA GLORENS NIJE IMALA NIKAKVE POSLJEDICE OSIM STO JE MALO USRALA GACE KOJE SU NAPRAVLJENE OD TIBETANSKE SVILE PA JE U TO KATASTROFA MALO SKUPLJA. DE BA JARANE UREDNICE PUSTI BA MLACENJE PRAZNE SLAME, JA VIJESTI DEFEKTNIH.
kod nas ljudi zive vec 15 godian tako pa nije vijest
koje gluposti,... ne razumijem gdje je problem biti par sati bez hrane i vode?! i sad bi ovo trebala biti mozda BRAKING NEWS?! hahaha... mozda na CNN-u
opet sam "pojeo" slovo... BREAKING NEWS
Naviko narod da jede i kad treba i netreba !!!
Jao, čak 3 sata bez hrane i vode? Šokantno, ne znam kako su preživjeli...