Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Facebook killing people :D
Ono najvaznije: je li dobio koji lajk na taj post?
Joj krvnickog komentara stare mi O:)
ne do' Bog da se desilo ovo u nekoj Islamskoj zemlji ili da se desilo u bilo kojoj zemlji a da je musliman umjesan odmah bi rekli Islam kriv, prava nad zenama bla bla bla...
Tukla zena od 55kg muza od 120kg, pa pogledajte mrcinu, samo mu glava ima kilazu ko u zene. E moj Derek, sad ce tebi biti Dernek kad te crncuge "usvoje" kao bitch u zatvora, jedva ces cekati smrtnu.
Poruka članka: Ne zlostavljajte žene, jednostavno ih ubite! :D
ljudi ovde se radi o ubistvu,izgleda ubistvo postalo kao opalit samar,deaktivirajte facebook preporucujem vam
Nije je ubio zbog Facebooka. Mogli bi traziti da se zabrane i foto aparati jer je slikao mrtvo tijelo, jel?
Mora da ga je varala s drugim,cisto sumnjam da je dzaba.
pored toga sto ga je tukla,sa strane je imala jebaca 100%
Nije razlog to da je ubije varanje nije kaznjivo dijelo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel bilo lajkova?
budalasti ameri hahaha.
Bolest nebira ! ! !
Moš mislit lika,da se dokopa Afganistana i Iraka,gdje može bit ljude ko glinene golubove,bez da bude kažnjen,još mu daju kongresnu meddalju i purpurno srce....gad
Psihopata
ima amerika rješenje za takve kao ti. nije ti amerika bosna pa da se izvučeš sa nekih deset godina robije. nego pripremi se ti za ribanje wc školjki narednih deset doživotnih robija u nekom od američkih zatvora.i pazi da ne ispadne sapun. to se tamo ne prašta gnjido.