Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako je i Princ Bakir branio svoju zemlju . Princ Bakir je isto ub.ijao ch.etnike. Princ Bakir je \'eroj bosnjackog naroda. Naravno ,poslije Bin Ladena i Hitlera !!
to je pravi princ, pušku u ruke i na prvu liniju...a ne ko ovaj babin iz SDA, Rale ispali granatu,a on se sakrije u mišju rupu, ko pravo malo poture
Ša se radi na Romaniji??Jel zavejo,aaa??hhahahahhaha
NEMA STA, SAFARI U AFGANISTANU JE MNOGO UZBZDLJIVIJI OD SAFARIJA PO AFRICI ! jedino je steta sto kožu jednog lava mozes okaciti na zid kao trofej a sa kožom jednog muslimana ne možeš bas nista ... kad ih je prepuna Europa pa ni kao trofej vise nisu interesantni ...
...zanimljiv i vrlo moguć scenario za početak realizacije trećeg dijela "svjetski rat"...
@ objektivan Kako to možeš porediti??? London i Madrid su se desili jer su te zemlje radi izmišljenih razloga napale Irak,Beslan nakon zločina u Čečeniji.I najvažnije, muslimani su na zapad došli s kesom u ruci,a kršćani u islamske zemlje tenkovima i avionima,ub.ijajući,pljačkajući i rušeći.
Princu Harryu zelimo uspijesan lov na safariju u Afganistanu i sto veci broj trofeja muslimajmunsko-talibansko -mudzahedinske populacije ! WELL DONE JOB DIRTY HARRY !
I treba ga roknut, g.... okupatorsko...
Само се ви убијајте између себе и немојте нас уплитати у те ваше убилачке послове, јер стигла вас је наша клетва, када сте заједно на нас три пута у прошлом вијеку насртали. П.С. А јест тај прнц јуначина. Прси се кад с леђа ил из неког ћошка убије, па био то и вођа талибана. То нису јуначине, то су кукавице, па и да титулу принца носи.
Ovaj je ubio samo u lovu na čeki.
@objektivan:"Ovaj princ i da nije ništa loše uradio legitimna je meta,kao i ostali strani vojnici.Šta je tu čudno?" Da li su onda legitmna meta i muslimani na zapadu kada se desi Teo Van Gog, London, Madrid, Beslan i sl.? Nemoj se iznenaditi ako to na kraju isprovocirate. Ne mozes stalno traziti od drugog ono sto nisi sam spreman da das! Reciprocitet majka! Razlika je u tehnologiji.
Talibe, vehabijo napisao si:"KRSTAŠI M.AJ.KU VAM JE.B.EM POGANU, POPI.ŠAM VAM SE NA KRST PO.G.ANI !" Vidis Ameri su to doslovno shvatili pa vratili istom mjerom. Njihovi vojnici su to isto uradili po Talibanima. Sto se onda bunis? P.S. Kako ces izvesti sa krstom iznad Sehera kada ga Srbi postave i zasvijetli u mraku vidljiv iz cijelog grada?
Ne radi to saudijski princ svojerucno, nego finansira vas vehabijice da to radite. Mevlid je produkt tog ispiranja mozga i ako se drzimo vasih principa, onda ste svi vi u Bosni legitimne mete. Amerika nije napala BiH, nego je Mevlid napao Ameriku (ambasada se smatra dijelom zemlje koju predstavlja).
otišo je on tamo da mu pakšu razvale,nije što voli afganistan
nevjerničko smrdljivo krme, ne zna kako drugačije da se dokaže u familiji jer je smotan, glupp i ružan ko k.u.r.a.c, JER MU SE M.A.JK.A K.U.R.A.V.A TUCALA SA NEKIM RUŽNIM BATLERIMA U ORGIJAMA i onda ide u drugu zemlju gdje ne bi trebala biti ni on ni njegova koljačka krstaška vojska, ide u.b.i.j.ati afganistansku sirotinju ! je.b..e..m li mu p.o.g.anu m.a.j.ku. krstašku ! MOŽETE LI ZAMISLITI KOJI BI TO SKANDAL BIO DA JE NEKI MUSLIMANSKI PRINC IZ SAUDIJE KATARA ILI NEKE DRUGE DRŽAVE DOŠAO U EUROPU U NEKU KRŠĆANSKU ZEMLJU I OVAKO SE HVALIO KAKO U.B.I.J.A NJENE STANOVNIKE ! KRSTAŠI M.AJ.KU VAM JE.B.EM POGANU, POPI.ŠAM VAM SE NA KRST PO.G.ANI !
talibani su već davno desetkovani,talibani kao neka organizovana vojna sila ne postoje,pa to je poznato,postoje neke grupice koje nešto pokušavaju ali nema od tog ništa,samo je pitanje zašto je NATO i danas u Afganistanu, ostat će oni tamo još par godina samo iz njima znanih razloga
Pa sto hocete,I nasi decki iz BiH u Afganistanu koriste samo automatske snajperske puske,sto smo lijepo mogli da vidimo u reportazi BHTV 1,pa ce mozda i njima netko ,,objaviti glavocjene,, VOZDRA HERZOG IZ PENDICICA HERCEGOVACKIH