Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
x citizen, Ako nekoga zrno pogodi u leđa, pa napravi izlaznu ranu na stomaku, ili ostane unutra, ili napravi ranu bilo gdje drugo, onda je isti upucan u leđa... A, koliko si kulturan, najbolje bi bilo i da se više ne javljaš, sa tako \"pametnim, kulturnim, nadahnutim i lijepo sročenim komentarima\"..
x citizen, koliko je ko nepismen dovoljno govori cinjenica da su autori clanka isti promijenili upravo na ta dva mjesta kako je i sugerisano. Nekulturni stvore.
U pravu je Dado. FENA jedino sto zna je citirat Dodika, kao da su mi licna agencija? Citat: Kamble je radio u 105 godina starom hotelu skoro dvije decenije, a nadživjeli su ga supruga i dvoje djece, u dobi od osam i dvije godine. ------------------------------------- Sta ovo treba da znaci? \"Nadzivjeli\" su ga supruga i dvoje djece? Koji kretenizam u FENI.
Dado jebem te glupa u tu supljinu sto imas u glavi! Sta mislis papak nepisemni da ti neko sprasi metak u ledja da isti nece zavrsiti negdje u stomaku? Koji konji na ovom portalu, gadi mi se ulaziti i citati svakojake budale. Zalosno je da svako govno danas ima racunar i pristup internetu.
R.I.P.
\"Kamble je upucan s leđa u stomak...\" \"...koji je došao u mrtvačnicu da pokupi tijelo\" Koja nepismenost kod FENA-e..... Kako moze neko biti upucan s ledja u stomak?! Stomak je stoma, ledja su ledja. Tijelo se u mrtvacnici ne kupi, tijelo se preuzme.